Organimal review en ervaringen met dit bedrijf en de producten

Organimal is een bedrijf die de gezondheid van dieren hoog in het vaandel heeft staan. Dat is niet zo gek voor een webshop die alles voor dieren verkoopt. Maar behalve de leveranciers verkopen veel bedrijven zonder principes. Alles wat geld oplevert wordt verkocht.

Dat vind ik al de kracht van Organimal. Alles wat ze verkopen is gebaseerd op het principe dat dieren geen chemische dingen nodig hebben Én dat je niet alleen één probleem oplost. Het probleem dat opgelost moet worden is vaak de oorzaak van andere problemen. Er is niet voor niets een holistisch dierenarts aan verbonden die je om hulp kan vragen.

Algemene gegevens:

Organimal BV
Byte 1D
7741MK Coevorden
Nederland

Tel: 050-211-5454 (ma-vr 08:30-17:00)
Email: info@organimal.nl

Over het bedrijf

Het bedrijf is van mening dat dieren in onze huishoudingen sneller ziek worden als dieren in de natuur. Ze gaan uit van de visie dat slecht voer, chemische en giftige toevoegingen maar zeer zeker ook stress daaraan ten grondslag liggen.


De doelstelling is om de baasjes maximaal te informeren over de verzorging en de gezondheid van hun dier. Dit doen ze omdat dieren zichzelf niet kunnen voeden en genezen omdat ze simpelweg die mogelijkheid niet hebben.

Meer dan 20 jaar ervaring

Ze hebben meer dan 20 jaar ervaring met het werken met Oosterse en Westerse kruiden en dat in combinatie met diergeneeskunde. Ook in de mensenwereld zie je steeds meer mensen die kiezen voor kruiden en die de chemische middelen zo ver als mogelijk vermijden.

Daarnaast heeft het bedrijf een holistische benadering wat inhoudt dat alle aspecten van de gezondheid worden meegenomen en niet alleen het ene probleem waar je tegenaan loopt.

Indien nodig kun je hulp inroepen van een holistisch dierenarts die je advies kan geven over wat je nodig hebt.

Wat claimt Organimal?

Ze claimen dat al hun spullen volledig (100%) natuurlijk zijn en dat er geen overbodige of chemische middelen worden gebruikt. Er worden ook geen geur, kleur en smaakstoffen gebruikt.
Dat ze werken vanuit de traditionele kruidengeneeskunde voor dieren.

Verder dat ze deskundig dierenartsadvies geven. Dat ze alleen het beste uit de natuur gebruiken en ze geven 100% tevredenheidsgarantie.

Als je voor 15.00 uur besteld dan heb je je product de volgende dag in huis. Mocht er dan iets zijn met het product kun je ook direct een klacht indienen.

Wat krijg je en krijg je waar voor je geld bij Organimal?

Laat ik hier even beginnen met te vertellen dat je ALLES natuurlijk goedkoper zal kunnen vinden. Als het je doel is om zo goedkoop mogelijk je hond te onderhouden dat moet je misschien niet kopen bij Organimal. Als het gaat om zo goed mogelijk voor je dier zorgen en hem het allerbeste te geven dan ben je bij Organimal aan het goede adres.

Laat ik verder vertellen dat het geen tovenaars zijn. Als jij problemen hebt met je hond is het niet zo dat je een middeltje besteld en dat de problemen opgelost zijn.
Om te beginnen moeten kruiden de kans krijgen om hun werk te gaan doen.

Geen symptoombestrijding maar werken aan de algehele gezondheid

Daarnaast werken de spullen niet als symptoombestrijding maar moet je naar de algehele gezondheid van de hond  kijken en op basis daarvan aan het werk gaan om je hond (weer) gezond te krijgen en gezond te houden.

De spullen die je krijgt zullen er in ieder geval voor zorgen dat je hond geen chemische of toxische dingen binnenkrijgt. Het voer dat je krijgt daar kun je vanuit gaan dat het volledig biologisch is zodat er geen antibiotica in zit (zoals in de bioindustrie wordt gebruikt) en geen hoge concentraties cortisol omdat de dieren continu onder stress hebben geleefd.

Alleen al voor mijn dieren en voor de dieren die verwerkt zijn in het vlees vind ik het een prettig idee dat ook de dieren die verwerkt zijn in het vlees een beter leven hebben gehad dan de dieren uit de bioindustrie.

Ik bestel zelf heel  regelmatig bij organimal omdat ik vind dat mijn dieren het waard zijn. Ik heb hele goede resultaten bereikt en als er iets is kan ik advies vragen.

Mijn ervaringen met Organimal

Iedereen die mijn artikelen heeft gelezen is er inmiddels wel achter dat is enthousiast ben over Organimal.
Ik gebruik ook een behoorlijk aantal producten van Organimal omdat ik het heel belangrijk vindt dat:

  • Het vlees biologisch is en niet uit de bio industrie komt
  • Indien niet nodig gebruik ik liever geen chemische medicatie en zal ik altijd op zoek gaan naar een homeopatisch variatie of in dit geval een kruidensupplement. Indien nodig kan ik altijd de holistisch dierenarts raadplegen over of er een kruidensupplement is voor hetgeen ik nodig heb.
  • Niet alles werkt direct en zeker bij een kruidensupplement is het belangrijk dat je wel even doorgaat met het gebruik maar als het eenmaal gaat werken dan zie je stukje bij beetje verandering.

Ik heb voordat ik alle supplementen ben gaan gebruiken eerst altijd over gegaan op vers vlees voer en op darmen in balans. Omdat de darmen van de hond eigenlijk altijd het cruciale punt is waar alle problemen beginnen of zijn begonnen ben ik daar iedere keer begonnen om te zorgen dat de darmen inderdaad in balans kwamen zodat daarna de supplementen goed opgenomen kunnen worden.

Mijn ervaringen met dit bedrijf zijn dus super en ik durf dit dan ook aan iedereen aan te raden en ik zal daarbij dan ook aanraden om de dierenarts te raadplegen als het nodig is.

Wat vinden klanten

Op de site bij Organimal staan een heleboel klantenreviews.
Natuurlijk kun je mijn ervaringen lezen maar ik ben maar één van de velen.

Lees hier de klantreviews van Organimal

Wat is de prijs van de producten

De producten zijn niet het allergoedkoopst. Maar alles wat je daar koopt is precies afgestemd op  honden. Natuurlijk kun je alles bij de drogist kopen. Alle vitamines en mineralen die voor honden nodig zijn, zijn ook voor mensen nodig. Maar veel vitamines en mineralen heeft de hond in andere hoeveelheden nodig dan dat mensen ze nodig hebben.

Bij Organimal is alles afgestemd op honden en in de juiste hoeveelheden. Daarnaast zijn er ook kruiden toegevoegd die goed zijn voor de hond wat je nergens anders vindt. Daardoor zijn deze supplementen beter dan bij de collega’s van Organimal.

Eindoordeel

Het eindoordeel zal je vast niet verbazen. Ik ben zeer enthousiast over Organimal en iedereen die ofwel lichamelijke problemen heeft bij de hond ofwel geestelijke problemen zal ik altijd Organimal producten aanraden.
Vrijwel altijd te beginnen met darmen in balans omdat dat het cruciale kruispunt is van de gezondheid van de hond.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *