Ons gezin en bedrijf

Home > over ons

Mijn naam is Jolanda  en samen met mijn gezin zijn wij  de bewoners van de boerderij de Pannehoeve.
De naam van de hondenopvang is dus afgeleid van de naam van de boerderij welke de boerderij al van oudsher draagt en aangezien wij trots zijn op onze boerderij en onze hondenopvang en trainingscentrum hebben we deze aan elkaar verbonden door middel van de naam.
De boerderij is gevestigd in Kats een klein dorpje in Zeeland.

Ik woon daar dus samen met mijn gezin en ik ben degene die al van heel jongs af aan bezig is met dieren. Vroeger toen ik nog op de basis school zat hadden we een club en zamelden we geld in voor de walvissen en zeehonden, ik had toen zelf thuis 1 hond waar ik helemaal gek mee was. Honden is altijd mijn grote passie geweest en vanaf het moment dat ik met mijn man ben getrouwd zijn er altijd honden in huis geweest.

Inmiddels is mijn hobby een beetje uit de hand gelopen en lopen er 25 honden op de boerderij. Het zijn echter niet allemaal eigen honden want ik heb geprobeerd mijn hobby te combineren met iets goeds te doen en Ik heb dus nu een aantal eigen honden en ik help daarnaast honden die in moeilijkheden zitten of die hulp nodig hebben. Dit kunnen Nederlandse honden zijn maar ook buitenlandse honden. Voor mij is een hond een hond waar ter wereld hij ook woont. Als ik kan zal ik hem helpen.

Inmiddels sta ik voornamelijk bekend als herderopvang en vangen we zoveel mogelijk de honden op die te druk zijn voor in een gezin. We proberen deze honden een mooie baan te geven als detectiehond (en/of politiehond)

Mijn man die niet met honden is opgegroeid helpt mij op de tijden dat hij thuis is en ook mijn kinderen die uiteraard wel met honden zijn opgegroeid helpen met de honden, vaak vrijwillig maar soms ook omdat ik gewoon hulp nodig heb. Ze hebben ondervonden en ervaren dat ze van een hond veel liefde en vriendschap krijgen en dat een hond hen trouw is dat maakt dat ze ondanks dat ze soms MOETEN helpen het wel met heel veel liefde en passie doen.

Hondenopvang de Pannehoeve is een erkende stichting en gediplomeerd,
Verder zijn we ook ingeschreven bij de NVWA de Nederlandse voedsel en waren autoriteit en voeren die ook regelmatig controles biij ons uit. Ze zijn welkom want dierenwelzijn staat bij ons voorop en het is prima dat dit regelmatig gecontroleerd wordt.

Inmiddels heb ik zoveel kennis en ervaring opgedaan met de vele honden die we hier hebben gehad en nog hebben dat ik besloten heb mijn kennis en ervaring te gaan delen middels cursussen, online trainingen en workshops