Jij denkt dat je hond goed voer krijgt? Durf jij het hier te checken?

Jij bent dierenliefhebber toch?

Ben je het dan met me eens dat het voer wat jouw hond eet minimaal afkomstig moet zijn van dieren die in ieder geval een goed leven hebben gehad?
Dat zou eigenlijk al reden nummer 1 moeten zijn om je hond te voeren met biologisch vlees . Of brokken die zijn gemaakt van biologisch vlees.

Maar er zijn meer reden waarom hondenvoer gemaakt van biologisch vlees niet 10x maar wel 100x beter is voor jouw hond.

5 redenen om voer van biologisch vlees te voeren

Zo behoren ook de slachtdieren te leven. Volop ruimte en soorteigen gedrag kunnen laten zien
 1. De dieren die biologisch gehouden worden hebben een normaal, en goed leven. Ze kunnen soorteigen gedrag vertonen, ze eten voer (gras) waar hun darmgestel voor gemaakt is. Ze hebben de vrijheid om te bewegen en sociaal gedrag naar elkaar te kunnen uitten
 2. Dieren in de bioindustrie krijgen voer vol met chemische troep. Er is bij lange na niet voldoende voedsel voor alle dieren in de bioindustrie dus krijgen ze gemanipuleerd voer (zoals ook veel honden overigens)

  DE CHEMISCHE TROEP DIE DEZE DIEREN ETEN KRIJGT JOUW HOND DUS OOK BINNEN

 3. Dieren in de bio industrie krijgen volop groeihormonen. Ze moeten snel slachtrijp zijn en dus heel snel  opgroeien.

  DIE GROEIHORMONEN KRIJGT JOUW HOND DUS OOK BINNEN

 4. Dieren in de bioindustrie krijgen op grote schaal antibiotica toegediend want ziekte dieren leveren niets op en voorkomen is beter dan geen geld.

  DEZE ANTIBIOTICA KRIJGT JOUW HOND DUS OOK BINNEN

 5. Zieke dieren die niet meer geschikt zijn voor menselijke consumptie worden verwerkt in vleesmeel wat weer wordt gebruikt voor de dieren in de bioindustrie maar wat ook wordt gebruikt in hondenvoer.

  ALLE ZIEKTES DIE DEZE DIEREN HEBBEN KRIJGT JOUW HOND DUS OOK BINNEN

Jij wil je hond gezond houden?

Jij doet er alles aan om je hond gezond te houden. Ieder jaar netjes enten (nog meer chemische troep). Een kuurtje antibiotica als je hond ziek is (nog meer chemische troep).
Een dure mand, een duur kussen, een dure riem.

Je denkt dat je je hond goed voer geeft, want het is van de gerenomeerde en “betere” merken.
Maar geen van de bekende (dure) merken gebruikt biologisch vlees. Het voer is echter zo gemanipuleerd dat de honden het er goed op doen.
Biologisch vlees bevat hoogwaardige eiwitten waardoor de honden direct hun aminozuren binnenkrijgen die ze zelf niet aan kunnen maken. Het bevat de juiste vitaminen en mineralen voor de honden en zorgt er dus voor dat ze gezond blijven

Goedkopere merken gebruiken vanzelf geen biologisch vlees omdat het duurder is dan vleesmeel uit de bio industrie, plus dat ze vulmiddelen gebruiken.

Koe uit de bioindustrie. Boordevol met stress hormonen die jouw hond ook allemaal binnen krijgt

Darmen van je hond

De darmen van je hond zijn het gezondheidscentrum van je hond. Zeg maar het ziekenhuis.

Maar als er in een mensenziekenhuis de mensen geprikt worden met besmette naalden, geopereerd worden met besmette scalpels en materialen. Dan kunnen ze prachtig en duur linnengoed op de bedden hebben. Ze kunnen de mensen het duurste eten geven en de beste verplegers en dokters van de wereld kunnen in dit ziekenhuis werkzaam zijn.
Er zullen maar weinig mensen dit ziekenhuis verlaten en volledig gezond eruit komen.

Als je de hond niet met de juiste middelen voedt en zorgt dat hij goed voer krijgt om zijn lichaam gezond te houden. Dan zul  je op termijn voor dierenartskosten komen te staan die niet nodig waren geweest.

Voer met biologisch vlees is duurder?

Ja dat klopt. Helaas wil de regering degene die goed voor zijn dieren zorgt niet belonen. Maar je hond is dat niet waard? Gelukkig dat je hond dat niet weet. Want als je hond voor jou mocht kiezen dan was het beste waarschijnlijk nog niet goed genoeg………..

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *