Ons voer

Vraag nu uw gratis proefzakjes aan
Max 1 pakket met max 2 zakjes voer per adres.

al onze honden zonder uitzondering vinden het voer wat wij voeren echt lekker. En ik ben er zeker van dat ook jouw hond het met smaak zal eten. Een voer met weinig vulmiddel, een voer wat zorgt voor een glanzende vacht en goede ontlasting. Kortom een voer die je hond gezond houdt.

Door ons voer te gaan geven aan je hond maak je niet alleen voor je hond de beste keuze maar help je ook mee de honden van de Pannehoeve te eten te geven

De voordelen:

  • Geen gesjouw meer met zakken voer, het voer wordt thuis afgeleverd
  • vrijwel alle honden vinden het echt lekker
  • weinig of geen chemische toevoegingen
  • uitgebalanceerd voer
  • prima te combineren met vers vlees
  • goede prijs/kwaliteit verhouding
  • keuze uit vele verschillende smaken

We leveren het voer in diverse samenstellingen en in diverse hoeveelheden. Het is al mogelijk vanaf 5 kg te bestellen

Hier vindt u het voer wat u via ons kunt kopen.
Dit voer wordt ook aan onze honden en onze pensionhonden gevoerd.

Voeding die wordt geperst met lage druk en temperatuur zodat de voedingstoffen behouden blijven.

All Breeds

All Breeds biedt gevarieerde, verantwoorde maar vooral ook lekkere hondenvoeding voor iedereen die met zijn hond bezig is. Zo zijn er producten met extra omega 3-6-9 en gezonde vetten. Maar ook producten met extra calcium en vitaminen die bijdragen aan een gezonde weerstand. Ook zijn er producten met glucosamine en chondroïtine voor smering en onderhoud van gewrichten en spieren. Geef uw hond op maat en naar behoefte, dan houd All Breeds uw hond topfit! Een leven lang.

Vleesbrok & Vleesbrok+

Deze brok is geschikt voor de normale tot actieve huishond, volledig uitgebalanceerd en onder lage druk en temperatuur geproduceerd. De vleesbrok+ bevat net iets meer vetten en eiwitten dan de normale vleesbrok. Zo kunt u nog beter op maat en naar wens voeren. Deze brokken zijn te verkrijgen in 5, 10 en 20 KG

Sportbrok

De All Breeds sportbrok is een geperste brok die een verhoogd eiwit- en vetgehalte heeft. Deze is samengesteld uit zeer hoogwaardige eiwitten en vetten, zodat het een rijk en gevarieerd aminozuren- en vetzurenpatroon heeft. Ook beschikt het over een zeer goed uitgebalanceerde vitaminen- en mineralenbalans. Dit alles zorgt voor energie tijdens de activiteiten opbouw en herstel erna en maakt het zo de perfecte voeding voor honden die topprestaties moeten leveren.De samenstelling is rijk aan kip en rijst.

Lam/Rijst

De Lam/Rijst is een geperste brok die vanwege de zeer zorgvuldig geselecteerde ingrediënten geschikt is voor gevoelige honden. Het is rijk aan lamsmeel en rijst, wat rijk is aan B vitaminen en zorgt voor een vaste ontlasting. Verder zit er een extra hoge dosering Vitamine C en E in

Pure

De Pure brok is speciaal gemaakt met glucosamine en chondroïtine voor smering van de gewrichten en spieren. Met extra omega 3 en zalmolie is dit een goede onderhoudsbrok maar ook voor honden die gewrichtsklachten hebben. Ook kan deze brok ondersteuning bieden bij intensief sporten met de hond.

Kip/Pens

Deze smakelijke brok is uitermate geschikt voor honden met minder eetlust/vacht problemen. Dit product bevat zalm wat zorgt voor een glanzende vacht. De hoge verteerbaarheid van de 100% natuurlijke ingrediënten zorgt voor een optimale voeding. Kip/Pens bevat geen tarwegluten

Graanvrij Speciale graanvrije hondenvoeding.

Geschikt voor honden met een allergie voor granen en gluten. Bovendien geschikt voor alle rassen. Onder andere met aardappel, johannesbroodpitmeel, boekweit, banaan, erwten en wortel.

Zalm/Rijst

Zalm/Rijst is een geperste brok die hypoallergeen is. Dit betekent dat deze brok is samengesteld met maar één dierlijke eiwitbron, in dit geval zalm. Dit is gedaan om de simpele reden dat er met 1 eiwitbron een veel lagere kans is op allergische (eiwit)reacties. Verder bevat dit product veel rijst, wat rijk is aan B vitaminen en zorgt voor een vaste ontlasting.

Prijzen

Brok               5 KG             10 KG             15 of    20 KG

Vleesbrok     €7.95           €15.9 5                     €29.95 *

Vleesbrok +  €8.95           €17.9 5                     €34.95 *

Kip/Pens       €13.9 5        €26,9 5                     €39,95

Zalm/Rijst    €16,9 5         €33,9 5                    €45,00

Sport            €10,9 5         €21,9 5                    €39.95*

Graanvrij     €19,9 5         €36,9 5                    €54,95

Lam/Rijst    €14,9 5         €28,9 5                     €42,50

Pure             €13,9 5        €26,9 5                     €39,95

*Wordt uitsluitend geleverd in 20 kg
De prijzen zijn exclusief verzending van € 7.20  Daarvoor kan ik tot 30 kg verzenden.

In vergelijking met de andere brokkenmakers kunnen we wat betreft kwaliteit zeker meten aan de grote merken,
maar tegen veel betere prijzen!

De grootste garantie die we je kunnen geven is een GRATIS ZAKJE VOER IN DE SMAAK NAAR KEUZE, ik
ben er zeker van dat je hond het met smaak zal eten.

Om een proefzakje Gratis te ontvangen vul je hieronder je naam , adres en mailadres in en je krijgt het
proefzakje zo snel mogelijk opgestuurd

Ja ik wil graag een proefzakje aanvragen

* indicates required
Goede doel

Wanneer u deze brok koopt ondersteund u Hondenopvang de Pannehoeve. Zij zetten zich in voor kansarme honden. Op deze manier kunt u dus ook helpen! Van iedere zak brokken gaat er een deel naar goede doel.