Carnis producten, je hond verdient het. Toch?

Wil jij ook het liefst dat je hond even oud wordt als jij zelf?

Eet jouw hond ook nog steeds fastfood?

Ik begon, net als heel veel mensen, aan een hond zonder me erin verdiept te hebben. Ze kregen zeker wel voer uit de dierenwinkel maar wat erin zat? ik had geen idee.
Tot ik me in voer ging verdiepen. Toen besefte ik dat ik mijn honden fastfood te eten gaf en als snoepjes alle troep die je maar kunt bedenken.
Inmiddels weet ik beter. Ik eet gezond en ik wil dat mijn honden ook gezond eten. Uitsluitend brokken van hoogwaardig eiwit en zonder onnodige vulmiddelen.
Ook de kauwsnoepjes zijn gezond en zonder chemische toevoegingen. Ik wil dat mijn honden gezond blijven. Mijn honden krijgen dus onder andere Carnis

Het beste voer voor je hond

Het beste voer voor je hond bestaat uit hoogwaardige eiwitten. Deze heeft de hond nodig om aminozuren binnen te krijgen die hij zelf niet kan aanmaken. Verder bevat goed voer geen onnodige vulmiddelen en is voer volledig gemaakt uit biologisch vlees.
Naast dat de hond goed voer krijgt is het ook belangrijk dat kauwbotjes, en snoepjes volledig gemaakt zijn van hoogwaardige producten.
Honden hebben een korter darmstelsel dan mensen en ieder product wat de hond niet kan gebruiken tast zijn darmslijmvlies aan. Daardoor kan het dat juist essentiële voedingsstoffen niet opgenomen worden.
Wil jij je hond gezond houden? Geef hem dan uitsluitend voer en lekkernijen die volledig afgestemd zijn op wat hij nodig heeft.

  • Alles wat je nodig hebt voor je hond vind je in 1 winkel. Van voer tot snoepjes en van speelgoed tot supplementen. Hier vind je alles wat je nodig hebt.
  • Gepassioneerde eigenaren die samen verstand hebben van zowel voer als van gedrag waardoor alles op elkaar afgestemd kan worden.
  • Het voer van Carnis wordt gemaakt van uitsluitend biologisch vlees en producten die de hond verder nodig heeft zonder onnodige vulmiddelen of geur-, kleur- en smaakstoffen.
  • De tussendoortjes en trainers voor de hond zijn eveneens van hoogwaardige kwaliteit en gemaakt van natuurlijke producten.
  • Behalve het diepvriesvlees (wat je prima kan vervangen door de houdbare worsten) wordt alles keurig aan huis bezorgd.
  • Heeft je hond speciaal voer nodig? Ook dan ben je bij Natuurlijk voor uw hond aan het juiste adres.
  • Geen groot team, gewoon twee gepassioneerde mensen. Daardoor is de service persoonlijk en mochten ze het zelf niet weten dan is er altijd de ondersteuning vanuit Carnis die je verder kan helpen.

Maak haast, het is zo 31 juli!!