Voedselbank voor honden

Wat maar weinig mensen weten is dat ik naast alle andere werkzaamheden ook al heel lang fungeer als voedselbank voor honden voor mensen die weinig of geen geld hebben.
Ik heb dit bewust niet aan de grote klok gehangen.
Ik heb altijd heel veel voer gekregen waardoor ik deze mensen gelukkig kon maken.

De meeste gezinnen waar het voer naar toe gaat ken ik niet. Dit gaat via de dierenpolitie en de LID. Het gaat om honden waar zij bij geroepen zijn ivm verwaarlozing. Veelal honden die te mager waren. Het gaat echter in deze gevallen om mensen die geen geld hebben de hond behoorlijk te eten te geven en die wel goed zijn voor hun hond. Als de honden weg worden gehaald bij deze mensen zullen ze in het asiel komen en af worden gemaakt vanwege hun leeftijd of vanwege de klachten die de honden hebben. De dierenpolitie en de LID gaan het voer er zelf brengen zodat ze ook het welzijn van de hond steeds in de gaten kunnen houden.

Daarnaast krijg ik ook vaak meer vlooienmiddelen dan dat wij kunnen gebruiken en ontworming.
Echter de economie is aangetrokken en bij ons komt er weinig tot niets meer binnen aan dergelijke giften. Mijn voorraad hiervoor is inmiddels uitgeput en ik heb dus besloten het toch maar bekend te gaan maken in de hoop dat er mensen zijn die dit kleinschalige initiatief willen steunen.

Dit kan in de vorm van giften van voer. Ik wil die heel graag ophalen maar ik wil erbij vermelden dat ik uit Zeeland kom en niet kan rijden voor bijvoorbeeld 1 of 2 zakken voer. Dit is geen onwil maar dan wordt het voor mij alsnog heel duur als ik er ver voor moet rijden, plus dat ik niet zo makkelijk weg kan. Als het om een pallet voer gaat dan wordt het natuurlijk een ander verhaal en kan ik het wel ophalen.

Je kunt ook steunen in de vorm van geld, van dat geld kopen we dan voer wat we vervolgens aan deze mensen geven.

Ken je mensen die een dierenspeciaalzaak hebben en die voer tegen of over datum hebben (dat voer is niet direct slecht) wat we mogen ophalen wil je die dan attenderen op ons project.
Ken je mensen die een goed doel zoeken om geld aan te schenken, denk dan ook eens aan ons.

Wil je zelf hulp bieden en geld storten hiervoor heel graag uiteraard.
Dit mag naar NL59RABO0113102933 tav hondenopvang de Pannehoeve ovv voerdonatie voedselbank.

1 zak voer kost ons € 30 en daar kunnen we een hond een maand van te eten geven (uiteraard een beetje afhankelijk van de grootte van de hond)

Alvast bedankt voor jullie hulp.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *