Training was nog nooit zo leuk

Eindelijk eens een manier om te trainen zonder stress en zonder frustratie. Gewoon lekker bezig zijn met je hond en hem aanleren wat jij wil zonder continu op je hoede te moeten zijn met een hond die zonder alle prikkels gewoon lekker met jou bezig kan zijn.

Eindelijk kun je trainen op jouw tempo, op de manier die jij zelf prettig vindt.

Heb je een lichamelijke beperking, heb je anderzijds een beperking waardoor het bijna onmogelijk is om op een gewone hondenschool te trainen ook dan zijn de prive trainingen JOUW METHODE

Deze trainingen zijn allemaal gewone trainingen en  niet bedoelt voor probleemgedrag. Heb je probleemgedrag met je hond waar je aan wil werken kijken dan even op deze pagina.

Bij deze prive trainingen leren we de “gewone” gehoorzaamheid.

Voordelen van de prive trainingen:

  • Je krijgt direct respons op wat je fout doet dus je leert het direct goed aan
  • Je leert de dingen sneller omdat je niet hoeft te wachten op andere mensen, de focus ligt alleen op jou en je hond
  • Je hoeft niet bang te zijn dat je hond geen aandacht voor je heeft omdat er geen afleiding is tijdens de training
  • Je kunt zelf rustig blijven als je een hond hebt die het lastig vindt met andere honden waardoor je hond meer leert.
  • Als je een beperking hebt kunnen we daar rekening mee houden en de training zo inrichten dat je alles leert op jouw tempo en op jouw manier.

Ik heb de prive trainingen opgedeeld in pakketten zodat je kunt kiezen voor het pakket wat bij jou past. Eventueel kunnen pakketten natuurlijk ook zoveel als mogelijk is gecombineerd worden.

Pakket 1
Handvaten

De nadruk ligt niet zozeer op de training maar op het aanleren van de oefeningen. Dit pakket is uitermate geschikt als je thuis meer dan genoeg tijd hebt om te oefenen en alleen iemand nodig hebt die met je meekijkt tijdens het aanleren van de oefeningen zodat je de oefeningen goed aanleert.
In dit pakket worden alle oefeningen van de beginnerscursus, of de gevorderde beginners of de gevorderden training aangeleerd en train je het thuis volledig in.
De training duurt 6 weken en je hebt eens in de 2 weken een training
Prijs € 75

Pakket 2
Training intensief

De nadruk bij dit pakket ligt echt op de training. Dit pakker is uitermate geschikt voor mensen die thuis veel minder tijd hebben om te trainen en die op les echt willen trainen en niet alleen de oefeningen willen aanleren. In dit pakket worden de alle oefeningen van de beginnerscursus, de gevorderde beginnerscursus of de gevorderden aangeleerd en getraind.
De training duurt 4 weken en we plannen 2 uur per week in.
Prijs € 240

Pakket 3

Training heavy

De nadruk bij dit pakket ligt op het snel aanleren en intrainen van de oefeningen. Voor mensen die thuis bijna geen mogelijkheid hebben om te trainen ivm andere dingen maar die wel tijd vrij kunnen maken om naar de Pannehoeve te komen. Ook in dit pakket worden alle oefeningen van de beginnerscursus, de gevorderde beginners cursus of de gevorderde cursus aangeleerd en ingetraind. De trainingen op de Pannehoeve zijn zeer intensief en drie keer per week zodat we in een vrij snel tempo een cursus kunnen doorlopen.
De cursus duurt 3 weken en bestaat uit 9 lessen
Prijs € 300

Pakket 4

Self made

In deze cursus neem je een strippenkaart af van 5 lessen. Deze strippenkaart is 3 maanden geldig en in die drie maanden plannen we de lessen op de tijden dat het jou uitkomt en bepaal jij wat je je hond wil leren. Je geeft dit van te voren aan mij door zodat ik er de les op kan maken. Je kunt hierbij zelf kiezen of je alleen wilt aanleren en dat je het intrainen zelf doet of dat je de gekozen oefeningen aanleert en traint hier.
Vereiste bij dit pakket is wel dat je hond minimaal het niveau van een gevorderde beginner heeft en dat de basis oefeningen zij ingetraind

Prijs € 200

Pakket 5

Vrij pakket

In deze cursus neem je wederom een strippenkaart van 5 lessen af die gebruikt kan worden voor lessen in beginnerscursus, gevorderde beginnerscursus, of gevorderde cursus. Dit pakket is uitermate geschikt voor mensen met een beperking die hun hond wel dingen aan willen leren maar die vanwege lichamelijke of geestelijke beperking niet precies weten of ze hun verplichtingen wel na kunnen komen. Deze strippenkaart is 6 maanden geldig.

Prijs € 225

Wil je gewoon eens kijken of een prive les iets voor je is dan kun je ook een losse prive les boeken, of heb je wat vaardigheden die je graag zou aanscherpen dan is er ook de mogelijkheid voor een losse prive les. De prijs hiervan is € 50

Ik wil me graag inschrijven voor een pakket les of een prive training

* indicates required