Interessante boeken

Soms zie je door de bomen het bos niet meer. Ik heb dus een pagina gemaakt met boeken van rashonden die veel en interessante informatie bevatten. Het zijn vrijwel allemaal boeken die niet in de boekhandel te krijgen zijn.

De boeken komen allemaal van dezelfde uitgever van deze hondenboeken en zijn alleen verkrijgbaar in een e-book pakket.

Het Complete Handboek Voor Een Gezonde Gelukkige En Gehoorzame Labrador!

Dit is een boek wat uitsluitend als E-book wordt uitgegeven, en het is niet 1 e-book het zijn verschillende boeken met heel veel informatie speciaal afgestemd op de labrador en zijn baasje. Klik hier of op het boek hieronder om alle informatie over het boek te lezen.Ik kan het hier allemaal nog een keer vertellen en overtypen maar ik weet zeker dat je om bent als je eenmaal hebt gelezen wat dit boek je allemaal biedt.

Labradoodle geheimen

Dat klinkt pas spannend. Zou jou labradoodle ook geheimen voor jou hebben en zou je met dit boek de geheimen van je labradoodle kunnen ontfutselen?
Het is in ieder geval een boek met heel veel informatie speciaal gericht op de labradoodle.

klik hier of op het plaatje hieronder en kijk wat er allemaal in het e-book pakket zit

Het Complete Handboek Voor De Jack Russell

Voor sommige jack russels heb je echt wel een handboek nodig. Maar zeg nou zelf, ze zijn geweldig toch? Een superleuk e-book pakket met allerlei informatie, tips en adviezen om van jou Jack russel de leukste jack russel op aarde te maken.

Klik hier of op het plaatje hieronder om te kijken wat er in het e-book pakket zit

Het complete handboek voor de Franse Bulldog

Ook voor de Franse bull is er een enorm leuk en inspirerend boek om hem goed op te voeden.
Heb jij een Franse bull of wil je een Franse bull dan is dit waarschijnlijk het boek wat je nodig hebt.

Klik hier om het e-book pakket te bekijken of klik op het plaatje

Border collie geheimen

Dat is mijn ras, de border collie. Ik heb het boek nog niet gelezen maar
dat ben ik zeker nog van plan. Je kunt altijd dingen leren is mijn devies.

Klik hier of op het plaatje om te kijken hoe het e-book pakket eruit ziet.

Chihuahua handboek

En er is zelfs een handboek voor de chihuahua. En eerlijk is eerlijk, ik denk niet overbodig. want chihuahua’s zijn wel echte honden in een heel klein lichaam en opvoeding kan bij hen zeker wel het verschil maken tussen een leuke hond voor iedereen of een leuke hond alleen voor jezelf.

klik hier of op het plaatje van het boek om te kijken wat het e-book pakket te bieden heeft

Beagle geheimen

Heb of wil jij een beagle? Ontdek dan hoe je hem op de juiste manier opvoed, traint en er een superleuke hond van maakt.

klik hier of op het plaatje om te kijken voor het e-book pakket

De golden retriever

Een zeer gewild en populair ras net als de labrador. Maar ook een hond waarvan gedacht wordt dat deze zichzelf wel opvoed. Maar dat lukt met geen enkel ras. Met behulp van dit e-book pakket moet het lukken om een heel eind te komen

klik hier of op het plaatje om te kijken wat er in het e-book pakket zit

De Duitse herder handboek

Wederom een e-book pakket wat ik nog niet gelezen heb maar wat ik zeker wel van plan ben. Het ziet er veel belovend uit zoals alle boeken die ik hier heb neergezet.

Klik hier of op het plaatje om te kijken wat er in het e-book pakket zit

 

Tot slot

Ik kwam deze serie boeken tegen en ze zagen er veel belovend uit.  De boeken worden allemaal uitgegeven door hetzelfde bedrijf maar ze zijn allemaal geschreven door verschillende personen die zelf dit ras honden hebben of met ze werken.

Ik ben altijd al van mening geweest dat je moet kijken naar het individu en dat dus ook bij de hond. Je kunt sowieso een galgo bijvoorbeeld niet hetzelfde opvoeden als een mechelse herder. Het lijkt me dus erg praktisch dat er boeken zijn waarin ingegaan wordt op het ras en niet op het gedrag of de opvoeding in het algemeen.

Ik heb nog geen van deze boeken gelezen. Mijn voorkeur gaat uiteraard uit naar de Border collie en die ga ik dan ook als eerste bestellen. Uiteraard zal er ook een review aangekoppeld worden.

Ik zou het leuk vinden als jij hier een boek van besteld dat je dan ook een stukje hierover schrijft wat jij ervan vindt en hoe je ermee gewerkt hebt.