boek

Het boek: we willen een hond is geschreven voor mensen die op zoek zijn naar een hond en door de bomen het bos niet meer zien

Gewoon simpelweg verliefd worden op een leuk kopje zonder dat je het idee hebt wat een bepaald ras of uberhaupt het hebben van een hond inhoudt is geen goed idee.
Bereid je zelf voor op het krijgen van een hond. Bekijk in welke situatie de hond terecht komt en of het ras wat jullie leuk vinden daar ook geschikt voor is.
Het is namelijk naar de hond toe niet aardig om eerst verliefd te worden op hem en vervolgens niet te kunnen dealen met zijn rasgebonden eigenschappen>
Veel honden zijn om die reden al op de tafel van de dierenarts beland om vervolgens te vertrekken naar de eeuwige jachtvelden.
Je kunt dit voorkomen door goed na te denken en samen met het gezin een lijstje te maken over wat jullie willen. Maar vooral ook over wat jullie kunnen.
Ook de omgeving waar je woont is van belang. De tijd die jullie voor een hond hebben is belangrijk.
Om een zo goed mogelijke match te maken ga je dus niet over één nacht ijs maar bereid je je voor.
Met behulp van dit boekje heb je alle dingen die belangrijk zijn bij de hand. Je kunt aan de hand van een checklijst kijken wat voor soort er bij jullie past.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *