Gratis webinars

Je zou heel graag meer willen weten over het gedrag van je hond.
Je zou graag beter communiceren met je hond en weten wat hij bedoelt met bepaalt gedrag
Je zit op cursus en je hond doet alles behalve naar jou kijken en luisteren.

Je hond vertoond probleemgedrag en je hebt geen idee waarom en wat je eraan kunt doen.

Alles valt en staat met enige theoretische kennis over honden.
En dat klinkt natuurlijk wel heel saai, je hebt geen hond genomen om terug de schoolbanken in te moeten om te leren OVER je hond

Maar de webinars zijn echt heel leuk en gezellig. De theorie wordt ondersteund met filmpjes, zodat je het ook meteen in het echt ziet wat ik precies bedoel.

Schrijf je in voor heel veel gratis informatie

* indicates required


Maar wacht dat is nog niet alles!

Als je je inschrijft voor de gratis webinars krijg je toegang tot de speciale facebookgroep van de gratis hondenwebinars. Je hebt daar de mogelijkheid om vragen te stellen en met elkaar te discussiëren over hoe je zelf bepaalde dingen hebt aangepakt of hoe het voor jou goed werkte.

Mocht je onverhoopt het webinar gemist hebben, of ging een en ander te snel of kwam er bij jou plotseling iets tussendoor?
De opname van het webinar blijft gewoon online staan en je kunt het zo vaak terug kijken als dat je zelf wilt.

Dit zou eigenlijk een taak moeten zijn van de hondenscholen. Die zouden eigenlijk veel meer theoretische achtergrond van de hond moeten geven. Maar omdat dat niet gebeurt probeer ik je op een leuke manier te laten zien hoe een hond communiceert, denkt en leert.

Schrijf je in voor heel veel gratis informatie

* indicates required


Maar wacht, ook dat is nog niet alles!

Als je op de mailinglijst staat van de gratis webinars krijg je ook regelmatig relevante informatie toegestuurd. Ik zal je niet bombarderen met informatie, dus verwacht geen dagelijkse mails van mij, dat wordt namelijk alleen maar vervelend. Maar ik zal informatie met je delen van het webinar waar we op dat moment naar toe werken of wat we onlangs hebben gehad.
Zoals bij alles leer je het best door te oefenen, te oefenen en te oefenen. En dat lukt dan weer het beste door te lezen, plaatjes te kijken, video’s te kijken en natuurlijk te kijken naar je eigen hond en naar honden die je op straat of in het park tegenkomt.

Ik beloof je dat je na ieder gratis webinar weer een beetje anders tegen honden aan zult  kijken en dat je op een gegeven moment mensen zult zien die nu net als jij met je hond omgaat, en dat je dan denkt: Dat kan echt anders!

Met andere woorden:

Je gaat zoveel leren van deze gratis webinars dat de band met je eigen hond alleen maar beter wordt en dat je ook anderen een stukje wegwijs kunt maken in hoe ze het beter kunnen doen.

Schrijf je vandaag nog in

Schrijf je in voor heel veel gratis informatie

* indicates required