Cartridges

Inkt cartridges inzamelen

Omdat we ons naast het herplaatsen van honden toch ook willen gaan toeleggen op het helpen van honden die misschien nooit meer te plaatsen zijn of waarbij het vele malen langer gaat duren voordat ze geplaatst worden ivm trainingen, hebben we uiteraard geld nodig.
De bedoeling is om weer opnieuw te gaan zoeken naar ingangen in de Nederlandse asiels en op dit moment heb ik twee ingangen. Echter als we daar vandaan honden gaan helpen is er geld nodig.
Iedere donatie is er eentje maar we willen niet afhankelijk zijn alleen van donaties omdat veel van onze volgers wel het hart op de goede plaats hebben maar geen goed gevulde portemonnee.
We willen dus wat geld gaan verdienen met het inzamelen van cartridges.

We willen aan een ieder van jullie vragen of jullie het bedrijf waar jij of je partner werkt wil vragen of je de lege cartridges mag hebben, je eigen lege cartridges, die van vrienden en familie en of jullie die voor ons willen inzamelen. Als je 75 cartridges naar ons opstuurt dan kunnen wij de verzendkosten betalen en houden we nog wat geld over, ook mobiele telefoons zijn welkom.
Mocht je willen helpen en bedrijven langs gaan bij jullie in de buurt, (denk aan dierenwinkels, dierenartsen) om inzameldozen neer te zetten dan kan ik je ook nog helpen aan flyers.

HELP ONS HELPEN alleen door wat tijd te geven en wat spullen die je anders toch weg zou gooien, maar vooral tijd is wat iedereen wel een heel klein beetje kan missen.
Meer info info@hondenopvang-pannehoeve.nl

inktcartridges_recyclen_en_geld_verdienen