Dexter

Naam: Dexter
Geboortedatum: augustus 2017
Ras: Kruising
Geslacht: reu
Contact: 0647559799
Adoptieprijs: € 295
Kan met kinderen: ja ouder dan 12 jaar
Kan met andere honden: Ja
Kan met katten: onbekend
Kan mee in de auto: ja
Kan alleen thuis blijven: ja korte tijd

 

Dexter is als redelijke kleine pup bij ons gekomen. Hij is van ons uit één keer uitgeplaatst geweest bij hele lieve mensen. Die vonden het echter heel moeilijk hem de leiding te geven die hij nodig heeft.

Dexter is een wat onzekere hond die het echter als hij goed leiding krijgt heel goed doet.
Hij is enorm slim en leert heel snel. Het is ook geweldig met hem te trainen want de aandacht die je van hem krijgt op dat moment is onverdeeld. Uiteraard moet hij nog wel wat bijleren en heeft hij een baasje nodig met geduld die niet meteen heel veel van hem eist maar waar hij lekker zichzelf kan zijn en waar hij sturing krijgt in hoe een hond zich dient te gedragen.
Als hij dat krijgt heb je aan hem een fantastische hond.

Hij slaapt de nachten in een bench, loopt bij een baas die duidelijk tegen hem is heel netjes aan de lijn. Het is een enorme kroelhond en kruipt het liefst bij je op schoot.
Hij heeft al wat basis geleerd maar er moet uiteraard nog getraind worden en niet alleen omdat hij dat nodig heeft maar ook omdat hij het geweldig vindt om te doen.

Heb jij zin om weer eens lekker aan de slag te gaan met een hond, zin om een hond helemaal op te bouwen tot een vriendje voor het leven. Ben je bereid veel tijd en energie in je hond te steken dan is Dexter echt het vriendje waar je naar op zoek bent.

Wil je nog meer over hem zien en lezen?

Op ieder potje past een dekseltje toch?? (Dex zoekt een leuk thuis)

Bel dan snel voor een afspraak 0647559799

filmpje van Dexter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *