De Pannehoeve in zwaar weer

En de Pannehoeve zal niet de enige zijn met deze coronacrisis.
Vorige jaar ben ik door de gemeente aangezegd dat ik terug moest naar 25 honden. Dat wilde ik ook zelf en dat heb ik al meer gezegd dus in goed overleg met de gemeente is er besloten dat ik natuurlijk mag afvloeien en daar ben ik ze ook enorm dankbaar voor.

Pannehoeve als bedrijf

Ik heb altijd geprobeerd de Pannehoeve als een bedrijf te leiden zonder het dierenwelzijn uit het oog te verliezen. De stichting moest zijn eigen geld opdraaien en natuurlijk lukte dat toen al niet helemaal maar ik kon in ieder geval geld verdienen.

Af  en toe eens een detectiehond afleveren, af en toe een hond die niet geschikt was naar een leuk gezin en regelmatig opvanghondjes voor vakantie. Dit bracht net genoeg in het laatje om in ieder geval de honden te eten te geven en de kleine dierenartskosten te betalen.

De manier waarop ik werk kan ik nooit een winstgevende business opzetten en dat hoeft ook niet. Als ik de meeste vaste kosten maar zelf kan betalen dat was eigenlijk het hele plan en verder is mijn plan van honden helpen niet gewijzigd.

Geen inkomsten meer

Maar sinds vorig jaar zit ik met de Pannehoeve zonder inkomsten. Ik wil me aan de afspraak met de gemeente houden maar de gemeente handhaaft daar ook op.
Hetgeen er nu nog op de Pannehoeve loopt is eigenlijk moeilijk tot niet herplaatsbaar ivm gedragsprobleempjes waar niemand op zit te wachten.

Ik heb de honden ooit binnengehaald en dus ben ik ook verantwoordelijk voor ze. En ons idee hierbij is altijd geweest, ze mogen weg en ze moeten niet weg. En dat idee blijft staan want zij kunnen er niets aan doen en zijn hebben gewoon een goed leven nodig en dat bied ik ze hier naar beste eer en geweten.

Niet zielig doen

Ik ben niet goed in schooien om het even zo te zeggen. Ik ben niet zo goed in het donaties binnen praten omdat ik dat eigenlijk niet wil. Ik wil niet dat mensen het geld waar ze hard voor moeten werken een klein deeltje aan mij geven. Ik vind het heel fijn net als met de kerstactie voor de sterilisatie van de Turkse teefjes maar niet voor de Pannehoeve. Daar probeer ik zelf altijd een inkomensbron voor te vinden en die heb ik inmiddels ook weer gevonden.

Hulp van mensen die mee willen doen zou geweldig zijn.

Ik doe naast de Pannehoeve ook al heel lang thuiswerk. Dat heeft lange tijd op een heel laag pitje gestaan maar sinds ik rugklachten heb (en dat is gelukkig aan de beterende hand) kon ik niet zoveel trainen en heb ik dus het thuiswerk weer opgepakt.
En ik heb iets gevonden waar ik in ieder geval voor de Pannehoeve wat geld mee kan verdienen. Ik heb het natuurlijk eerst privé uitgetest en toen dat goed bleek te werken ben ik er voor de Pannehoeve mee begonnen. En ik hoop dat ik wat mensen enthousiast kan krijgen hiermee.

De Pannehoeve helpen en geld verdienen.

Nogmaals je hoeft niet te doneren.
Ik heb voor de Pannehoeve een account aangemaakt bij ai-marketing.
Voor degene die niet weten wat het is ga ik het hier even uitleggen.

Ai-marketing is een robot waar je geld inlegt en die robot koopt via algoritmes advertenties in en plaatst die overal en nergens. Als mensen via die advertentie iets kopen krijg je daar commissie van omdat jij die advertenties hebt betaald. Sommige advertenties plaatst de robot 1 keer en je krijgt daar misschien wel 15 klanten op die allemaal iets kopen.
Gemiddeld verdien je op je ingelegde geld tussen de 20 en 25% (dat is vele malen beter dan op de bank ) in gemiddeld 50 dagen. (de commissie wordt binnen 50 dagen betaald de een wat eerder dan de ander).

Dat geld is gewoon voor jezelf en je eigen winst en verdienste. Maar als jij via mijn link inschrijft dan krijg ik commissie over degene die ik inschrijf van het bedrijf. En ik krijg geloof ik nog 2% van jou verdienste ZONDER DAT DAT BIJ JOU ERAF GAAT UITERAARD.

Ik ga het je even laten zien met de robot die voor de Pannehoeve sinds gisteren echt begonnen is.
Ik heb $ 250 ingelegd.

wat ik in ongeveer 24 uur aan cashback heb verdient
Dit zijn de advertenties die de robot voor mij geplaatst heeft

Kom in mijn team

Ik maak in dit geval dus wel reclame voor mezelf maar wel op een manier dat jij er ook beter van wordt.
Team bouwen (zoals ik nu doe) dat kan en levert extra geld op, maar is niet nodig om de verdienste die ik hierboven heb beschreven te krijgen.
Als je in mijn team komt dan schrijf ik ook mensen in in jouw team als je dat natuurlijk wil zodat ook jij extra kan verdienen.

Het is eigenlijk letterlijk geld verdienen door niets te doen. de robot gaat 24/7 door.

Maar de twee belangrijkste dingen voor nu:

  • Je kan je spaargeld vermeerderen door het in te zetten en zet je het keer op keer terug in de robot dan loopt het enorm op.
  • Je helpt mij indirect met wat provisie omdat ik jou heb aangebracht bij het bedrijf.

Lijkt het je leuk zou ik het leuk vinden als je je in zou schrijven met mijn link.

https://inb.network/#/?ref=e7ae933

Wil je eerst kijken wat er gaat gebeuren en hoe het bij mij gaat op deze facebook pagina kun je dagelijks volgen wat er met mijn robot gebeurt.

https://www.facebook.com/Ondernemer-in-Thuiswerk-100876602043437

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *