Privé training elementaire gehoorzaamheid

Oei
Dat is al gelijk een moeilijk woord, elementaire gehoorzaamheid!
Het wil eigenlijk niet meer zeggen dan dat ik samen met jou je hond
de basis gehoorzaamheid ga leren.
Dat kan op verschillende manieren en het is maar net welke manier voor jou belangrijk is.

3 of 5 lessen

In deze lessen krijg je natuurlijk zoveel mogelijk theorie mee over je hond en wat belangrijk is. Ongeacht welke training je gaat volgen je krijgt bij iedere training de presentatie van de kalmerende signalen en hoe je de training opbouwt omdat ik vind dat dat basis kennis is voor iedere hondenbaas.

Niet iedere baas is gelijk en niet iedere hond is gelijk.
Sommige baasjes hebben heel veel tijd en vinden het geweldig om met hun hond te trainen. Zij hebben misschien genoeg aan drie lessen om de elementaire gehoorzaamheid te leren.
Dan zijn er baasjes of honden die het moeilijker vinden om te trainen. Of baasjes die het prettiger vinden om alles stap voor stap aan te leren. Dan is er de cursus van 5 keer.

Geen standaard cursus

Ongeacht welke cursus je kiest, hij zal voor niemand hetzelfde zijn.
We leren je hond de dingen aan die voor jou belangrijk zijn en die maken dat je je hond overal mee naar toe kan nemen. Maar omdat iedereen een ander leven heeft en een andere manier van leven zal iedere hond ook andere dingen moeten leren om in het gezin te passen.

Filmen

Iedere training wordt gefilmd en natuurlijk krijg je dit filmpje zo snel mogelijk na je training zodat je terug kan kijken wat je goed deed en wat je fout deed.
Bij het eerste filmpje zit altijd de presentatie van de kalmerende signalen en de taal van de hond erbij. Dit is theoretische kennis die iedere hondenbezitter behoort te hebben en wordt dus standaard met deze cursussen meegegeven.

3-lessen

Deze cursus bestaat uit drie lessen van ongeveer 45 minuten.
Bij deze cursus leer je je hond lezen en trainen. We maken een plan met wat jij je hond wil aanleren en wat voor jou belangrijk is dat je hond kan.
Het is een cursus met veel “huiswerk” maar je kunt deze 3 lessen inplannen wanneer jij klaar bent voor de volgende les maar wel binnen 2 maanden.
Let wel, deze cursus is niet voor het oplossen voor probleemgedrag maar uitsluitend voor het aanleren van de basis gehoorzaamheid van de hond.
Voor Probleemgedrag van je hond klik hier

Totaal: € -

5 Lessen

Deze cursus bestaat uit 5 lessen van ongeveer 30 minuten. Om de stof en de oefeningen goed op te nemen heb je een goede focus nodig en die verslapt na ongeveer een half uur.
Natuurlijk heb je dan het filmpje nog wat ik voor je heb opgenomen, maar training is zowel voor jou als voor je hond vrij intensief.
De eerste les gaan we uiteraard aan de slag maar wil ik ook heel graag weten wat jij je hond wil leren. Ik zal uiteraard aanvullen met dingen waar jij misschien niet aan gedacht hebt zodat de training compleet wordt en dat je een hond krijgt die je makkelijk mee kan nemen.
Let wel, deze cursus is niet voor probleemgedrag maar uitsluitend voor gehoorzaamheid en training tot huishond.
Voor probleemgedrag bij je hond klik hier

Totaal: € -

Op alle trainingen zijn de algemene voorwaarden van toepassing

2 reacties op “Privé training elementaire gehoorzaamheid

 1. Beste Jolanda wij hebben ons net ingeschreven en betaald voor de 5 daagse basis training.
  Wij hebben elkaar al telefonish gesproken en verteld dat we een 2,5 half jaar oude springer saniel hebben overgenomen als herplaatser. Haar naam is Murphy.
  Op zich gaat het al goed maar ze verdient een goede training ook is ze snel afgeleid.

  Wij kunnen inderdaad al a.s. donderdag avond beginnen graag een bevestiging hoe en waar wij ons moeten melden.

  Met vriendelijke groet,

  Lida en Hans Buijtink

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *