Minie

Minie

Geboortedatum:
afkomstig uit: Spanje
prijs: € 0.0 (minie is een projecthond, lees hier wat het inhoudt)
Kan met andere honden: in huis: reuen ja, teefjes beter van niet
Op straat ja zowel met teven als met reuen
Kan met katten: nee
Kan met kinderen: ja
Kan mee in de auto: ja
Kan alleen thuis blijven: Ja (korte tijd)

Minie verblijft al langere tijd op de Pannehoeve. Dit heeft uiteraard een reden en misschien wel meer. Om te beginnen is het een kruising stafford en dat vinden mensen toch een wat lastig ras omdat het slecht bekend staat.
Ten tweede heeft ze leishmania wat ook niet bijdraagt aan de plaatsbaarheid van haar.

Karakter:

Minie heeft een opgeruimd karakter en wat betreft mensen is ze werkelijk blij met iedereen. Het is een leuke vrolijke en open hond die het heerlijk vindt om te kroelen en gekroeld te worden.
Als er meerdere honden in huis zijn dan vindt ze dat prima. Als er echter gevochten wordt tussen de honden dan bemoeit ze zich er direct mee en dan komt oom direct de echte stafford naar boven. Ze zal zelf niet beginnen met vechten overigens.
Het is een hond die liever lui dan moe is. Wandelen vindt ze zeker wel geweldig en heel leuk, maar lukt het vandaag niet om de een of andere reden en wordt het een kort rondje is dat ook prima, als ze maar lekker zacht en vooral warm kan liggen dan is Minie superblij

We bieden Minie aan als projecthond en dat doen we omdat we haar in de gaten willen houden. Ze heeft leishmania en de titer staat al heel haar leven vrij hoog. Ze functioneert prima en er is (nog) geen schade aan lever en nieren maar we eisen dat ze eens per jaar getest wordt op lever en nieren bij onze eigen dierenarts. En omdat we die eis hebben betalen we dat ook uiteraard maar willen we haar ook in het zicht houden.
Ze heeft dagelijks 1 pilletje per dag nodig en uiteraard krijg je die ook van ons.
Omdat ze hier eigenlijk te weinig aandacht krijgt zouden we het leuk vinden als ze ergens terecht zou komen bij mensen die geen geld hebben voor een hond maar wel een hoop liefde te geven. Wij zullen de rest van haar leven de dierenarts kosten betalen
Als ze als projecthond weggaat is het niet de bedoeling dat er dan al meerdere honden aanwezig zijn in het gezin, niet omdat dat niet gaat, maar omdat we dan iemand blij willen maken die nog geen hond heeft.
Je kunt haar ook “adopteren” met als enige eis dat de lever en nieren jaarlijks worden getest.

Meer info 0647559799

2 reacties op “Minie

  1. Interesse in de hond hij zal 1 heel goed leven krijgen ben allang op zoek naar 1 hond hij krijg veel liefde in het gezin Vriendelijke groet Annet poort

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *