Dagtraining: Trekken aan de lijn

DATUM BINNENKORT BEKEND

In deze dagtraining gaan we aan de slag met het omzetten van het ongewenste gedrag: “Trekken aan de lijn” in gewenst gedrag

Trekken aan de lijn is een vervelend probleem en een veel voorkomend probleem. Het is er sluipend ingekomen maar het gaat er helaas niet sluipend uit.

Ik kan je helpen!

Aan het eind van deze dag snap je waarom je hond aan de lijn trekt en heb je alle handvaten om zelf thuis aan de slag te gaan met het ongewenste gedrag uit te trainen en er nieuw gedrag voor in de plaats te zetten.
Er zijn trainingen waarbij je binnen een dag van het trekken af bent (en waarbij het waarschijnlijk in de eigen omgeving weer heel snel terug is) maar die zijn gebaseerd op pijn

Bij ons krijg je duidelijke uitleg waarom je hond trekt en wat je kunt doen om dit trekken te verminderen en uiteindelijk om te zetten in netjes naast te lopen.

Wat kun je verwachten:

  • Een presentatie over hoe een hond denkt, communiceert en leert
  • We gaan het geleerde van de presentatie in praktijk brengen en leren onze eigen hond te lezen
  • vegetarische lunch
  • bespreken van het filmpje wat is opgenomen tijdens het praktijkgedeelte waarbij we leren van elkaar
  • opnieuw een stukje praktijk waarbij we proberen niet dezelfde fouten te maken als in de ochtend
  • bespreken van hetgeen we opgenomen hebben tijdens de tweede praktijktraining.

Het resultaat

Uiteraard is het resultaat het belangrijkste. Ik kan je beloven dat je aan het eind van de dag weet waarom je hond aan de lijn trekt, weet wat je hier zelf fout in doet, weet hoe je het kan verbeteren. En ik beloof je als je aan de slag gaat met alle tips en adviezen die je op deze dag krijgt dat je na afzienbare tijd alleen maar leuke wandelingen meer hebt zonder dat je hond aan de lijn trekt.

De kosten van deze dag bedragen € 65 inclusief lunch, koffie en drankjes

Totaal: € -

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *