Asielhond

Één van de honden die zat te wachten op een baasje. Er wordt gefokt en er worden pretnestjes geboren maar niemand ziet de honden in het asiel zitten. Deze zijn daar gekomen door het verkeerd of door het niet opvoeden van hun eerste baasje en zijn dus de dupe van de mens die niet met honden om kan gaan

Ik heb met de Pannehoeve een duidelijke missie:
Voor iedere hond dé juiste baas
en

Voor iedere baas dé juiste hond.
Dit is misschien een iets te utopische missie. Want er zijn namelijk nog zoooooooooveeeeeeeeel honden die een baas zoeken. Daarentegen zijn er ook heel veel baasjes die een hond zoeken maar die door de bomen het bos niet meer zien.
Ik ga in mijn leven niet de hele wereld kunnen redden. Helaas. Dat is realistisch toch?
Ik hoop echter wel mensen in de komende tijd te gaan bereiken die op zoek zijn naar een hond en door de bomen het bos niet meer zien. Ik hoop ze honden te kunnen laten zien waar ze nooit aan gedacht hadden om zo ook de “onzichtbare” honden een kans te geven. Ik hoop een match in heaven te kunnen maken door de juiste hond aan de juiste baas te kunnen koppelen. Ik hoop mensen te kunnen laten nadenken. Mensen die een mechelse herder pup wilde aanschaffen omdat hij er zo lief uit ziet te kunnen matchen met een hond die bij ze past als ze niet weten wat een mechelse herder is.
Er zijn voldoende mensen die de verkeerde keuze hebben gemaakt maar toch voor de hond willen gaan. Ik hoop hen middels training te kunnen helpen bij het omgaan met hun hond, zodat de mensen bij de hond gaan passen en de hond bij de baasjes.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *