Hoofd boven water houden

De Pannehoeve is een non-profit organisatie en ik verdien dus met de Pannehoeve geen geld. Al het geld wat binnenkomt wordt aangewend voor de honden die op de Pannehoeve verblijven en is nog altijd tekort om dierenartskosten, voerkosten en andere kosten van te kunnen betalen.

Onze acties

Nu hebben we al tal van kleine acties lopen om toch wat geld te genereren. We hebben bijvoorbeeld advertenties op onze website, als daarop geklikt wordt dan krijgen we daar geld voor. Dat gaat op dit moment over ongeveer € 0.15 per dag. Soms iets meer, maar meer dan € 1.04 heb ik nog niet gehad, dat hoeft ook niet want kleine druppels maakt ook een plas.

Daarnaast hebben we teaming, dat is een Spaans initiatief en daar kun je op inschrijven en automatisch € 1.00 doneren per maand. Maar dat vinden mensen schijnbaar spannend terwijl het een hele betrouwbare organisatie is. We hebben op dit moment 27 teamers en dus € 27 per maand, ook een druppel maar hij valt in de plas erbij.

Als laatste hebben we nog cashbackworld. Helaas heeft die een slechte reputatie door de vele negatieve recensies in het verleden toen het nog Lyoness heette. Hierbij kost het je als deelnemer niets om mee te doen, sterker nog je krijgt korting als je lid wordt en je koop op internet via de site.

Naast deze initiatieven zijn er ook nog een aantal mensen die maandelijks doneren, een vast bedrag of ze ondersteunen een bepaalde hond op afstand, met deze mensen ben ik natuurlijk enorm blij omdat ik hier een klein beetje vastigheid in heb om wat kosten te kunnen betalen.

Het valt niet mee om als non-profit stichting je hoofd boven water te houden. Ik wil ook niet iedere keer donaties vragen zoals vele van mijn collega’s wel doen. Mensen worden op een gegeven moment dit ook beu en reageren niet meer of doneren niet meer. En eerlijk gezegd snap ik dat best er is zoveel leed dat je ook bijna niet aan alles mee kan doen.
Onlangs hebben we wel een actie gehad om mensen te vragen onze voedselbank te steunen maar we proberen dat zoveel mogelijk achterwege te laten en het te doen met het geld wat we op een andere manier binnen kunnen krijgen.

Daarom hebben wij geprobeerd zoveel mogelijk initiatieven te doen die of heel weinig kosten of niets kosten en bij cashback world kun je zelfs nog voordeel van hebben als je regelmatig via internet besteld.

Mocht je de Pannehoeve nu ook een warm hart toedragen kijk dan eens bij onze donatiemogelijkheden:

Klik hier voor teaming

Klik hier voor cashbackworld

Kennen jullie nog meer initiatieven die voor mensen weinig of geen geld kosten en voor ons toch wat op zou kunnen leveren?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *