Interview blog van één van mijn collega’s

Zo gauw ik tijd heb ben ik altijd op zoek naar nieuwe trainingsmethodes of weetjes of nieuwtjes in hondenland. Zo stuitte ik op dit blog wat natuurlijk direct mijn aandacht trok.

Het leuke is dat iemand die er meer van wilde weten ook echt richting Spanje is gegaan om dit nu eens echt mee te maken. Al ben je nog zo sceptisch over het halen van honden in het buitenland, als je daar eenmaal mee hebt gewerkt en ziet dat mensen het met zoveel passie doen dan wil je eigenlijk alleen maar helpen, en hoop je dat die lieve oogjes snel een warm mandje zullen vinden.

Een leuk interview blog met iemand die om te kijken hoe het nu werkelijk gaat twee weken heeft gewerkt bij een organisatie in Spanje.

http://vrouwendier.nl/index.php/2018/04/17/interview-vooroordelen-over-honden-uit-het-buitenland/

Lijkt het je leuk om ook eens in die asiels te kijken. Wij bieden vrijwilligersreizen aan.

Over Jolanda

Jolanda is hondentrainster met een eigen visie op het trainen van honden, voor mensen die van hun hond een maatje voor het leven willen maken en die op een positieve manier met hun hond in het leven willen staan.

Jolanda heeft wat betreft opleiding niets met honden gedaan, maar is officieel horecamanager. Omdat die niet werkte samen met het hebben van een gezin is ze begonnen met een hondenopvang waarin vele moeilijke honden zijn opgevangen en weer opnieuw zijn getraind zodat ze terug konden de maatschappij in. Lees meer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *