Ik ben Koosje en ik moest dood omdat ik niet zindelijk zou zijn

IK ben Koosje en ik wil jullie heel graag mijn verhaal vertellen.

Uiteraard ben ik geboren maar daar weet ik niets meer van, ook van de eerste weken in het nest weet ik natuurlijk niets meer van.
Ik ben meegenomen door een gezin met 2 kinderen. Ik vond dat hartstikke gezellig.
Maar het vrouwtje had het erg druk met de kindjes en daardoor leerde ik niet dat ze wilden dat ik buiten plastte en poepte. En omdat ze ook niet met me naar buiten gingen plastte en poepte ik binnen.
En toen ik nog een klein pupje was vonden ze dat niet zo erg, maar toen ik groter was werden ze daar boos om, maar ik wist niet waar ik het dan wel moest doen.

Toen ging het baasje ook nog eens weg en moest het vrouwtje alleen voor de kindjes en mij zorgen. Maar daar had ze natuurlijk helemaal geen tijd voor dus werd ik nooit naar buiten gelaten en plastte en poepte ik binnen en daar werd ze dan weer boos om.

Omdat ze dat na een hele tijd niet leuk meer vonden hebben ze me bijna twee jaar in een stalen kooi gestopt. Ik mocht daar soms uit om mee naar buiten te gaan, maar vaak zat ik hele dagen in die kooi, terwijl ik het zo gezellig vond om eens lekker te knuffelen en te spelen.

Omdat ik weer eens binnen had geplast en gepoept heeft mijn vrouwtje een briefje geschreven naar de dierenarts dat het zo niet langer kon en of ze mij een spuitje wilden geven. Ik wist daar natuurlijk niets vanaf. Maar ik begrijp nu dat ik heel veel geluk heb gehad dat deze dierenarts melding heeft gemaakt.
Ik ben opgehaald door een meneer en die was om half 12 in ons huis en toen was ik nog niet naar buiten geweest. Deze meneer ging even een stukje met mij wandelen zodat ik kon plassen en poepen en dat was wel heel erg fijn.

Ik was heel blij met deze meneer en die heeft me dan ook meegenomen naar de Pannehoeve.
Daar hoef ik niet in een stalen kooi, en daar wordt heel veel met me geknuffeld. Ik heb begrepen dat ik hier niet kan blijven en dat vind ik wel heel jammer.

Ik hoop dan ook dat ik een baasje krijg waar ik niet meer een hele dag in een kooi hoef. Ik wil daar best in slapen ’s nachts want het is ook wel een beetje mijn eigen kamer, maar ik wil er overdag ook lekker uit om te spelen en te rennen en vooral om heel veel te knuffelen met mijn nieuwe baasjes.

Ik heb heel veel geluk gehad dat ik “maar” twee jaar in een bench heb hoeven doorbrengen en dat mijn vrouwtje de brief heeft gestuurd naar de dierenarts. Ik kan nu een nieuwe start in mijn leven maken met een nieuw lief gezinnetje.

Maar er zitten vast nog heel veel hondenvriendjes die net zo behandeld worden als ik…………………..

4 reacties op “Ik ben Koosje en ik moest dood omdat ik niet zindelijk zou zijn

  1. Hallo, ik heb belangstelling voor Koosje. Ik zoek een maatje voor mijn boxer reu van 3 jaar. Ik heb een huis met tuin waar, bij goed weer, de hele dag de deur openstaat. Vrij naar binnen en naar buiten, heb gras dus lekker om te spelen en zonnebaden. Verder ga ik elke dag 3 a 4 uur met mijn hond naar buiten de natuur in. Ga veel naar verschillende locaties, hou zelf niet veel van hetzelfde rondje. Zou dit iets zijn voor Koosje. Ik wil wel van te voren een kennismaking bezoek om te kijken of het klikt tussen beiden. Graag hoor ik van u of Koosje eventueel naar mij toekan. Mvg peet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *