Story’s van de Pannehoeve

Onder dit kopje gaan we:

  • gedrag verduidelijken door middel van verhalen
  • verhalen delen van honden die op de Pannehoeve wonen of gewoond hebben
  • fictieve verhalen delen om duidelijk proberen te maken hoe honden zich kunnen voelen.

Gedrag verduidelijke door middel van verhalen gaan we doen omdat we eigenlijk hopen dat mensen honden iets beter gaan snappen. Dat mensen begrijpen waarom herplaatshonden soms moeite hebben met zich aan te passen, waarom honden soms doen wat ze doen.

Uiteraard zijn reacties onder de story’s meer dan welkom!

Over Jolanda

Jolanda is hondentrainster met een eigen visie op het trainen van honden, voor mensen die van hun hond een maatje voor het leven willen maken en die op een positieve manier met hun hond in het leven willen staan.

Jolanda heeft wat betreft opleiding niets met honden gedaan, maar is officieel horecamanager. Omdat die niet werkte samen met het hebben van een gezin is ze begonnen met een hondenopvang waarin vele moeilijke honden zijn opgevangen en weer opnieuw zijn getraind zodat ze terug konden de maatschappij in. Lees meer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *