Jolanda van de Pannehoeve

Jolanda Pannehoeve. Dwars eigenwijs maar ze kan heel slecht tegen onrecht en zeker als het gaat om onrecht tegenover dieren

Mijn naam is Jolanda en ik ben hondentrainer in mijn eigen bedrijf, Hondenopvang de Pannehoeve.
Ik durf mezelf inmiddels wel specialist te noemen in het gedrag van buitenlandse honden.
Ik ben er ook van overtuigd dat er binnen de stichtingen in Nederland veel te weinig kennis over hondengedrag is.

Om die reden werd ik vaak gevraagd om moeilijke honden die ze hier naar toe hadden gehaald op te vangen. Dat heb ik altijd gedaan, voor de hond weliswaar. Maar inmiddels zijn er zoveel stichtingen en ook zoveel stichtingen die maar in het wilde weg plaatsen dat ik ben begonnen om een vergoeding te vragen voor de honden die ik op moet vangen.

Vanaf dat moment is het aantal honden die ik op moest vangen drastisch afgenomen. Ik ben heel veel geld kwijtgeraakt aan stichtingen die hun verplichtingen niet nakwamen en die vervolgens dan toch weer gewoon nieuwe honden naar Nederland haalden.
Ik word nu geldwolf genoemd, en dat zal ook best wel. Ik weiger om nog honden die op te nemen die ik niet zelf naar Nederland heb gehaald.
Ik vind het heel triest voor de honden maar ik zit zelf behoorlijk diep in de schulden met de Pannehoeve en er is geen stichting die nu inspringt en vraagt of ze mij kunnen helpen.

Kortom ik wil dus heel graag mensen helpen die een buitenlandse hond hebben en die ervoor willen gaan. Dat doe ik niet meer gratis maar gewoon tegen betaling omdat mijn honden hier ook moeten eten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *