hondengedrag centrum en trainingscentrum voor honden

Home > over ons > hondengedrag en trainingscentrum

Ik ben onlangs overgegaan van hondenopvang naar hondentrainingscentrum. Ik vind het trainen van honden, het observeren van honden en het opbouwen van honden het leukste wat er is. De hondenopvang was de laatste jaren een beetje uit zijn jas gegroeid waardoor er weining tijd overbleef om de honden te trainen

Daarnaast kreeg ik vaker en vaker hulpvragen bij probleemgedrag van honden die ik tussen de bedrijven door probeerde op te lossen. Het gevolg was dat ik te weinig tijd had om mensen goed te begeleiden

De reden  dat we de knoop hebben doorgehakt is dat de Nederlandse markt wordt overspoeld met broodfok honden en buitenlandse honden. Veel daarvan vertonen gedragsproblemen en ik ben er van overtuigd dat ik mensen kan helpen met hun gedragsproblemen bij hun hond.

We onderscheiden ons van andere hondenscholen, trainingscentra en gedragstherapeuten door onze jarenlange ervaring met buitenlandse honden. Veel van hen waren slecht of niet gesocialiseerd of hadden rugzakjes met allerlei problemen in. Veel van deze problemen hebben wij eruit getraint.
Ik ben ervan overtuigd dat veel problemen bij honden die niet of slecht gesocialiseerd zijn problemen zijn die opgelost kunnen worden of in ieder geval handelbaar gemaakt kunnen worden zowel voor de hond als voor de baas.
Daarnaast zijn we uniek omdat we ook online trainingen geven en dan met name bij probleemgedrag.

Wij zorgen ervoor dat je theoretische kennis over honden flink uitbreid en dat je leert naar je hond te kijken waardoor je minder frustratie ervaart bij het opvoeden en trainen van je hond. En waardoor je hond sneller leert wat resulteert in een gehoorzame hond die overal mee naar toe kan.

De lessen die we nu gaan aanbieden zijn cursussen en workshops die gewoon gevolgd kunnen worden op de trainingslocaties. Daarnaast gaan we online cursussen en trainingen aanbieden voor mensen die geen mogelijkheid hebben om naar een hondenschool te gaan. Maar ook voor mensen die problemen hebben met hun hond en overal al aangeklopt hebben zonder resultaat.

Ik denk dat we al met al een totaal plaatje hebben waarin we uw hond en u kunnen helpen opvoeden of problemen oplossen.

Zegt u het maar, kunnen we u helpen?

Vraag geheel vrijblijvend de online informatie aan of klik door naar de pagina van uw interesse

Beginnerscursus
Online training verlatingsangst
Prive training

Of vraag hieronder geheel vrijblijvend informatie op of ik u kan helpen met
Het probleem

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *