DONEREN ZONDER DAT HET U EXTRA GELD KOST

Doneren zonder dat het u extra geld kost!

  • U wilt ons helpen maar u help al meerdere doelen en het geld groeit u ook niet op de rug
  • U zou het prettig vinden om niet alleen ons te helpen maar zelf ook korting te krijgen bij vele online shops
  • Het zou geweldig zijn als u van de aankopen van uw vrienden, familie en collega’s ook nog eens 0,5% kreeg

EN DAT ALLEMAAL HELEMAAL GRATIS????

Het klinkt te mooi om waar te zijn en toch is het zo. Indien uw interesse gewekt is lees dan zeker verder.

Heeft u ooit gehoord van Cashback world?
Ik ga u er iets over uitleggen.

Via deze link kunt u volledig gratis inschrijven bij cashbackworld
https://cbw.to/m72549

Cashback world is een marketingplatform waaraan heel veel winkels meedoen, grote namen zoals bol.com, wehkamp, decathlon, Jysk, hema online, op=op voordeelshop, mediamarkt online en nog veel meer. In al deze online winkels krijgt u per bestelling tot 5% korting. Het zijn misschien geen wereldbedragen maar het is gewoon lekker meegenomen en als Nederlanders zijn we dol op kortingen toch?

Het enige wat u doet is u logt in met uw inlogcode die u krijgt bij inschrijving en u gaat via de cashback site naar de winkel van uw keuze.  Daarna winkelt u in deze online shop gewoon zoals u gewend bent, uw gegevens staat net als anders gewoon genoteerd en u besteld en betaald gewoon zoals u gewend bent, met dat verschil dat u nu tot 5% korting krijgt omdat u via de cashback site bent gekomen. Het gaat verder allemaal automatisch en u hoeft er verder niets voor te doen.

Het leuke is dat van uw aankopen wij ook 0.5% krijgen als extra donatie. U doneert dus via de aankopen die u toch al wilde doen zonder dat het u iets extra’s kost. Voor ons ook leuk meegenomen.

ZELF EXTRA VERDIENEN

Zoals u ziet heb ik u een link gegeven. Op het moment dat u zelf een lidmaatschap heeft kunt u zelf ook een link aanmaken en deze doorgeven aan uw vrienden, familie, collega’s etc. Ook zij krijgen dan tot 5% korting op hun aankopen maar u krijgt van alle aankopen die uw vrienden doen ook 0.5% als beloning dat u ook vrienden heeft aangebracht.

Cashback world is inmiddels een wereld die steeds groter wordt, niet alleen in Nederland maar ze zijn vertegenwoordigd in meer dan 30 landen.
Het is voor consumenten een leuk systeem van inkopen doen omdat je normaliter bij deze winkels geen geld terug krijgt.

Wij doen het voor wat extra inkomsten voor de honden en we hopen uiteraard dat u ons hierbij massaal wil steunen en via onze link u aan wil melden bij cashback world.

Dit is mijn link
https://cbw.to/m72549

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *