Adoptie op afstand

Adoptie op afstand

Adoptie op afstand houdt in dat je een hond financieel ondersteunt. Er zitten bij de Pannehoeve een aantal honden die veel langer in de opvang zitten vanwege medische redenen maar er zijn ook honden die waarschijnlijk nooit meer wegkomen en hier blijven tot hun dood vanwege medische redenen maar soms ook omdat ze te gevaarlijk zijn om in de maatschappij teruggeplaatst te worden en het hier wel goed doen. Het is voor ons als stichting bijna niet op te brengen om zulke honden hier te houden omdat de kosten op den duur niet op te brengen zijn. Echter is het voor ons belangrijk zolang de hond leeft ze een goed leven te geven en daar kunnen we wel wat hulp bij gebruiken.

Hieronder staat een lijstje met honden die op zoek zijn naar een adoptant op afstand zodat we ook voor hen de zorg kunnen blijven garanderen. Het zou geweldig zijn als alle honden een aantal adoptanten hebben maar met iedere adoptant zijn we uiteraard zeer gelukkig.
Adoptie op afstand is € 10 per maand of zoveel als dat u zelf wilt geven bovenop dit bedrag. We vermelden u desgewenst met foto naast de foto van de hond bij ons op de site en natuurlijk uw naam, op het moment dat er iets wijzigt in de situatie van de hond zult u dit natuurlijk direct van ons horen.
Meer info bel 0647559799 of stuur een mailtje naar info@hondenopvang-pannehoeve.nl

  Moriarty, een hond die vanwege gezondheidsredenen de Pannehoeve nog niet kan verlaten. Mori is bijna 3 jaar oud en doordat hij een verkeerd medicijn heeft gehad heeft hij last gehad van epilepsie en daarbij van leverontsteking. Inmiddels is hij aan de beterende hand, gelukkig was de epilepsie afkomstig van het medicijn en heeft hij daar nu geen last meer van. Mori is helaas behoorlijk duur voor de Pannehoeve omdat hij op dit moment nog speciaal voer krijgt. Het zou fijn zijn als Mori tot hij geadopteerd kan worden en naar een eigen huisje kan een adoptant op afstand zou hebben zodat we zijn speciale voer kunnen blijven bekostigen.

Adoptant op afstand: Muriëlle

Van Pip is er door particulieren afstand gedaan, al heel snel na aankomst bleek dat ze ernstig ziek is, leverprobleem en een nierprobleem. Om die reden zal Pip niet oud worden en kan ze ook niet geadopteerd worden. Pip heeft speciaal voer nodig wat behoorlijk wat kost per maand, het zou geweldig zijn als deze dame een adoptant op afstand kreeg. Want zolang ze pijnvrij kan leven laten we haar natuurlijk niet inslapen. Maar het zou fijn zijn als zij een beetje hulp in de kosten kreeg van haar voer en medicatie.

adoptant op afstand: Ineke 

Cesar is een hondje met een hele grote rugzak. Hij heeft waarschijnlijk heel wat meegemaakt en is daaarom lastig te plaatsen. Cesar zit inmiddels langer dan een jaar bij ons in de opvang en er is helaas nog geen zicht op een definitief plaatsje voor hem.

CESAR IS GEADOPTEERD DUS VOOR HEM HEBBEN WE GEEN ADOPTIE OP AFSTAND MEER NODIG.

Minie is uit Spanje meegekomen omdat ze hoogzwanger was, de pups zijn inmiddels al een jaar oud maar Minie kan niet weg bij ons omdat haar leishmania sky high staat. Als we haar nu gaan verplaatsen zou door de stress de leishmania door kunnen slaan en kan ze eraan overlijden. Minie blijft dus bij ons maar heeft wel medicatie nodig.

adoptant op afstand: Noor&Sanne 

Joy, een mechelse herder in beslag genomen door de LID. Ze zat in een keuken vastgebonden aan een aanrecht en wie weet al hoe lang?
Ze is enorm lief maar wel “gevaarlijk” in die zin als er gerend wordt door kinderen, of als er gestoeid wordt dan grijpt ze in en dat doet ze zoals een politiehond dat doet. Dat betekend dat ze dus buiten niet op een normale manier mee kan maar altijd gekorfd, en niemand zit daarop te wachten, iedereen wil een leuke “normale” hond. Maar na haar klote leven vast aan een lijntje van een meter aan de keuken heeft ook zij recht op een leuk leven en dat proberen we haar natuurlijk te geven.

Coro, geadopteerd via ons en weer teruggebracht,

Helaas is Coro in december 2017 overleden als gevolg van de nierschade die hij had,
zijn nieren zijn er op een nacht gewoon mee gestopt waardoor hij zichzelf vergiftigde.
Triest dat er op deze manier een eind moet komen aan het leven van een nog jonge hond.

 

Zo zijn er nog een aantal honden die hier zijn en (voorlopig) hier blijven om tal van redenen,

WILT U ONS HELPEN DOOR EEN HOND OP AFSTAND TE ADOPTEREN?????

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *