Bruc

 

Naam: Bruc
Geboortedatum: 2017
Geslacht:reu(gecastreerd)
ras: herder x boxer
Schofthoogte: ongeveer 60 cm
Herkomst:Spanje
Adoptieprijs:€450

kan met kinderen: ja (wel wat onstuimig)

Kan met andere honden: ja

Kan mee in de auto: ja

Kan met andere dieren: onbekend

kan met katten: onbekend

Kan alleen thuis blijven: korte tijd

Bruc is naar Nederland gekomen om te gaan werken als speurhond. Hij is fantastisch maar speuren is (op dit moment) niet zijn ding.  Het is een echte puber en de hele dag is hij aan het spelen en ravotten met andere honden. Het lukt dan ook niet om zijn aandacht bij “het werk” te houden op het moment dat de rest aan het spelen is. Hij staan dan verlangend naar buiten de kennel te kijken in de hoop dat hij weer zo snel mogelijk mee mag gaan doen.

Bruc is een vrij grote hond, hij denkt alleen zelf dat hij het formaatje chihuahua heeft. Hij vindt het heerlijk om op je schoot te liggen en tegen je aan te hangen. En het maakt hem niet uit wie er met hem kroelt, als er maar gekroelt wordt.

Hij leert heel snel en vindt het (met uitzondering van de speurtraining) erg leuk om te trainen. Zitten, af, netjes aan de lijn lopen, hierkomen is voor hem allemaal geen probleem. We hebben dit nog niet geoefend met heel veel afleiding maar in de aanleerfase vindt hij het erg leuk om dit samen met een van ons te trainen.

Hij slaapt de nachten in de bench en vindt dat ook prima. HIj komt binnen, gaat eten en gaat vervolgens liggen en valt in een diepe slaap.

Bruc heeft alle bloedtesten gehad, en uiteraard alle entingen, hij is geröntgend en gecastreerd. Hij is dus helemaal klaar voor een nieuw huis

Meer info: 0647559799

Please follow and like us:
error

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *