Goh Dat doet hij anders nooit!

Ik vind het leuk om artikelen en blogs van en over andere honden te lezen. Ik had even wat tijd over en zat een beetje te surfen  toen ik deze enorm herkenbare blog tegenkwam op een wat ongebruikelijke site. Op een site van vakantiehuizen.

Ik heb een aantal blogs van haar gelezen en ze schrijft ontzettend leuk en herkenbaar. Ik heb er gewoon eentje uitgekozen om met jullie te delen want ik denk dat dit voor veel mensen iets heel herkenbaars is.

Daarnaast beschrijft het ook precies van het baasje van “de andere hond” waar veel mensen zich groen en geel aan ergeren. Een baas zonder kennis van zijn hond, die zijn hond niet kan lezen en daarbij dus lekker de schuld legt bij de tegenpartij.

Het is gelukkig goed afgelopen maar gewoon even leuk om te lezen.

Klik hier voor het blog

Over Jolanda

Jolanda is hondentrainster met een eigen visie op het trainen van honden, voor mensen die van hun hond een maatje voor het leven willen maken en die op een positieve manier met hun hond in het leven willen staan.

Jolanda heeft wat betreft opleiding niets met honden gedaan, maar is officieel horecamanager. Omdat die niet werkte samen met het hebben van een gezin is ze begonnen met een hondenopvang waarin vele moeilijke honden zijn opgevangen en weer opnieuw zijn getraind zodat ze terug konden de maatschappij in. Lees meer

Please follow and like us:
error

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *