Texan gereserveerd

 

Naam: Texan
Geboortedatum: 19-11-2014
Ras: Duitse herder
geslacht: teef
contact: 0647559799
Adoptieprijs € 275
Kan met kinderen: nee
Kan met andere honden: Ja (niet met andere honden in het gezin)
Kan met katten: onbekend
Kan mee in de auto: ja
Kan alleen thuis blijven: ja

Waar zal ik eens beginnen met Texan??
Texan is een prachtige DH gesteriliseerde teef van 3,5 jaar die al een lange tijd bij ons in de opvang verblijft. Het wil maar niet lukken om voor haar een leuke en passende baas te vinden. Deze knappe dame heeft namelijk zo haar eigen gebruiksaanwijzing, maar ja wie niet?

Texan is bij ons gekomen uit particuliere afstand. Ze vind het leuk om samen met de baas dingen te ondernemen maar heeft niet de werkdrift zoals een werklijn dit heeft Hier staat ze langzaam aan weg te kwijnen op de wei.
Soms heeft ze een speel maatje, maar na verloop van tijd vind deze wel een huis en dan is ze weer alleen.

Texan heeft veel training gehad van haar vorige baas en bij ons. Ze kan netjes aan de lijn lopen, is zindelijk. Kan slapen in een bench maar ook in een kennel. Daarnaast vind ze verschillende sporten leuk zoals behendigheid of speuren.

Wat zijn dan de problemen zou je denken?
Texan heeft voernijd. We zijn hier natuurlijk mee aan de slag gegaan en bij ons als verzorgers laat ze dit al stukken minder zien. Echter is dit ook iets om mee rekening te houden in een nieuw huis. Daarom plaatsen wij haar niet bij jonge kinderen.

We zoekt een baasje die duidelijke leiding heeft en haar uitlegt wat wel en niet mag. Bij een leuke reu kan ze best wonen mits hij haar kaliber heeft. Anders zou ze er zo over heen walsen. Texan is volledig binnenste buiten gekeerd door haar vorige baas en alles is prima met haar , röntgen foto’s zijn beschikbaar zelfs.

Meer info bel snel 0647559799

Please follow and like us:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *