Prive training

Is Uw hond het waard om weer gewoon een leuke hond te worden?

Of

Heeft u geen tijd voor de groepstrainingen?

Natuurlijk heb ik ook alles moeten leren. Ik heb echter nooit een hond geweigerd omdat hij “te moeilijk” was. Ik vond het juist een uitdaging om een hond die nergens meer terecht kon weer op de rit te zetten. Nu heb ik heel veel geleerd van de honden zelf maar ik heb ook wel regelmatig hulp nodig gehad om een hond weer in het gareel te krijgen.

Ik ben bij reguliere groepslessen weggestuurd omdat de hond “onhandelbaar” was. Ik heb heel vaak het advies “inslapen” gekregen bij diverse honden. Maar daarvoor haal ik een hond niet uit een rot situatie.
Ik kwam dus terecht bij gedragstherapeuten.

Gedragstherapeuten zijn duur terwijl heel veel “problemen” eigenlijk standaard “problemen”zijn en met een aangepaste training op te lossen zijn.

Daarom heb ik de prive trainingen in het leven geroepen.
Middels een prive training kunnen we trainen op probleemgedrag, kan ik handvaten mee geven om thuis verder te trainen.
Geen dure gedragstherapie, maar gewone training voor een hond.

Naar mijn idee los je een probleem niet op met therapie maar met training

Wat doen we tijdens de training:

In de eerste instantie bespreken we uw probleem wat u heeft met uw hond. Aan de hand daarvan zetten we een training op die u uit de vicieuze circkel van het probleem haalt. Vervolgens zetten we een plannetje op om gedragsproblemen om te buigen naar gewenst gedrag. U kunt daar vervolgens zelf mee aan de slag.

Naar gelang de voortgang en of u het nodig heeft om nog een  training te doen kunnen we meteen een  afspraak maken voor nog een training of kunt u op een later tijdstip aangeven of u nog een training erbij zou willen doen.

Omdat er bij de prive training geen andere honden zijn kunnen we lekker aan de slag met uw hond en bepaalde dingen al meteen goed intrainen zodat u een basis heeft om thuis verder te gaan.
Een prive training kost € 25 per uur. Een gemiddelde training duurt zeker niet langer dan een uur want dan is de hond zijn concentratie kwijt.

Na inschrijving voor de prive les wordt u verzocht om telefonisch contact te hebben.Mocht het probleem van uw hond dusdanig complex zijn dat ik het niet met training kan, zal ik dat u natuurlijk ook vertellen en u doorsturen naar iemand die u wel kan helpen.

Wilt u een afspraak maken voor een prive training vul dan onderstaand formuliertje in, vul bij de lijstkeuze in: prive training. En ik maak zo snel mogelijk een afspraak met u.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *