Verlatingsangst

Zou jij ook graag weer eens op visite gaan, zou jij ook graag weer eens iets leuks
gaan doen zonder dat de buren bellen dat ze gek worden van je hond?

 

Wij hebben de oplossing voor u.
We hebben een door en door geteste training voor u die zeker aanslaat wanneer u doet wat er aangegeven wordt.

Verlatingsangst is een van de grootste problemen bij hondenbezitters en niet alleen voor de hondenbezitter zelf maar ook voor de buren is het een hel.
Verlatingsangst kan zich op vele manieren manifesteren. Deze training richt zich op de complete verlatingsangst en zorgt ervoor dat u over een tijdje weer de deur uit kan zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de hond.

Uiteraard is dit een training en krijgt u handvaten hoe u de verlatingsangst stap voor stap de baas wordt. U moet het zelf doen samen met uw hond en u krijgt van mij de handvaten hoe het aan te pakken.
Indien u de training volledig volgt ben ik er zeker van dat uw hond rustig wordt als u het huis verlaat.

Naast de training krijgt u indien nodig ook ondersteuning in de vorm van mailcontact. Het kan natuurlijk altijd zo zijn dat de hond volledig anders reageert dan in de beschrijving staat, ik zal u dan indien nodig bijsturen hoe dan verder te gaan.

De online training inclusief persoonlijk mailcontact kost € 25,00

aanvraag training verlatingsangst

* indicates required
Over Jolanda

Jolanda is hondentrainster met een eigen visie op het trainen van honden, voor mensen die van hun hond een maatje voor het leven willen maken en die op een positieve manier met hun hond in het leven willen staan.

Jolanda heeft wat betreft opleiding niets met honden gedaan, maar is officieel horecamanager. Omdat die niet werkte samen met het hebben van een gezin is ze begonnen met een hondenopvang waarin vele moeilijke honden zijn opgevangen en weer opnieuw zijn getraind zodat ze terug konden de maatschappij in. Lees meer

Please follow and like us:
error

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *