Houdinie

 

Naam: Houdinie
Geboortedatum:
Ras: boerenfox kruising?
Hoogte: 45 cm
Afkomstig uit: Spanje
Prijs: € 295
Contact: 0647559799

Kan met andere honden: ja
Kan met andere dieren: onbekend
Kan met kinderen: Ja wel wat ouderen kinderen, hele kleintjes zijn voor hem onbekend
Kan mee in de auto: ja
Kan alleen thuis blijven: Korte tijd

Houdinie is al een tijdje in Nederland en is eigenlijk gekomen om getraind te worden als speurhond. Hij vindt een balletje leuk maar hij heeft zeker niet de drive om als speurhond te gaan werken.
Hij zou eigenlijk veel beter geschikt zijn als buddy hond voor iemand die een maatje nodig heeft in zijn leven.
Nu is het zo dat we op de Pannehoeve ook een therapie honden begeleider hebben die ook buddy honden traint en begeleidt. De prijs zoals deze hier staat is zonder dat hij iets geleerd heeft uiteraard in het buddyhond zijn maar met zijn karakter en zijn rust die hij uitstraalt zou hij daar prima geschikt voor zijn.

Toen we de naam Houdinie hoorden brak het zweet ons uit want we verwachtten een hond die overal uitbrak en nergens in te houden was. Niets is echter minder waar. Houdinie is echt een schat van een hond met een heel rustig en stabiel karakter. Hij vindt het leuk om te trainen maar hij ligt ook net zo lief lekker in het zonnetje of lekker tegen je aan. Hij vindt het leuk om met een bal te spelen maar hij vindt niet dat dat altijd hoeft en doet dan ook gewoon niet mee.
Hij loopt heel netjes aan de lijn, is gewend aan een bench, inmiddels zijn we gestart met de basis commando’s te trainen en dat doet hij al best leuk.
Kortom een leuk gezinsvriendje, waar je zeker geen spijt van zult krijgen.

Meer info 0647559799

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *