Flip

 

Flip is geen hond van ons maar verblijft in een gezin waar hij niet langer kan blijven

Ras: Kooiker
Schofthoogte: 30 cm
Prijs: € 295
Contact: 0647559799
Hoe in auto: Rustig, hij gaat graag mee. Hij is eerst zenuwachtig van enthousiamse omdat hij mee gaat, maar dat verdwijnt snel.
Hoe met andere honden: Hij speelt graag met andere honden en is sociaal. Flip reageert naar grote honden in eerste instantie ontwijkend/boos. Enerzijds is hij erg nieuwsgiering anderzijds ook afwachtend.
Hoe met katten en andere dieren: Rustig maar nieuwsgierig, Flip is geiten, kippen, paarden en eenden gewend.
Hoe aan de lijn: Hij loopt braaf mee, snuffelt graag en heeft wel duidelijkheid nodig om trekgedrag tegen te gaan.
Kan los lopen: Ja, dit gaat prima. Flip wil wel graag zijn neus volgen en blijft daardoor soms wat achter maar volgt wel.

 

Over Flip:

Flip is een Kooiker van 3 jaar oud. Op dit moment is Flip in een gezin met 4 kinderen. Dit is voor Flip te druk, hij wordt dan onrustig en voelt zich niet op zijn gemak. Hierdoor hebben een aantal bijtincidenten plaats gevonden.  Flip zal daarom ook niet in een gezin kinderen geplaatst worden.

Flip vind het heerlijk om buiten te zijn. Hij is erg gericht op alle geurtjes. Buiten speelt hij heel graag met zijn bal. Dit kan heel lang doorgaan. Hij brengt de bal keurig tot bij je voeten terug. Als hij moe is gaat hij lekker in het gras liggen en houdt aandachtig alles in de gaten.

Flrip vind het heerlijk om geaaid te worden. Als je met aaien stopt zal Flip met zijn kop of poot duidelijk maken dat je echt door moet gaan. Flip slaapt in zijn bench of het matje ervoor. Flip krijgt graag aandacht, maar ligt ook net zo makkelijk een avond naast je te snurken op de bank

Onbekende mensen begroet Flip afwachtend, waaks (door te blaffen) maar ook nieuwsgierig. Bekende mensen begroet hij enthousiast, dan wil hij nog wel eens tegen ze opspringen.

Flip is een gezonde, fitte hond, die graag buiten is en wandelt. Vacht en gebit zien er netjes uit. Zijn medisch dossier is indien gewenst op te vragen, zijn dierenarts kan eventueel ook nog verdere toelichting geven.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *