Odin

 

Naam: Odin
Geboortedatum: 13-10-2017
Afkomstig uit: Nederland
Geslacht: reu
Ras: Duitse Herder
Contact: 0647559799
Adoptieprijs: € 850
Kan met katten: onbekend
Kan met andere honden: Ja
Kan met andere dieren: Ja
Kan alleen thuis blijven: korte tijd (nog in training)
Kan mee in de auto: ja

Odin is geboren op de Pannehoeve als enige reu tussen 6 zusjes. Het was zeker geen gepland nest maar we kregen een hoogzwangere Duitse herder binnen die bij ons is bevallen. Omdat we wisten waar de moeder vandaan kwam wisten we ook wie de vader van de pups was en dat bleek een werklijn herder te zijn.
We hebben ervoor gekozen om de pups eerst hier te testen om te kijken hoe groot de werkdrift is voordat we besloten welke naar een nieuw huisje mochten verhuizen.
Inmiddels zijn de “werk”  herders in training en gaan we voor de overige pups een huisje zoeken, vandaar dat Oakley ter adoptie is gekomen.
Odin komt uit een nest van 6 teefjes en 1 reutje en heeft een pittige maar super sociale moeder waar hij heel veel van geleerd heeft. Moeders heeft ze opgevoed tot ze ongeveer 5 maanden waren waardoor ze veel vaardigheden maar ook het sociale van mama hebben meegekregen.
Uiteraard hebben ook wij heel veel met de pups gedaan, ze zijn allemaal een aantal keren meegeweest om te knuffelen in een bejaardenhuis, we hebben een aantal kindermiddagen met ze gehad, ze zijn verschillende keren meegeweest met de bus, naar de stad, uiteraard ook gewoon wandelen, naar het strand en noem het verder maar op.We hebben dus heel veel gedaan aan socialisatie.

Verder hebben ze inmiddels allemaal wat basistraining gehad zoals de zit, af, naast, netjes aan de lijn lopen, ze mogen niet tegen je op springen (wat hier errrrugg lastig te realiseren is), moeten wachten tot ze mogen gaan eten en zo zijn er nog tal van dingen die we ze proberen bij te brengen.

Odin is een echte reu, een stoere vent met een klein hartje. Super lief en aanhankelijk en dol op menselijke aandacht. Natuurlijk moet hij als stoere man regelmatig even van zich laten horen maar hij is super sociaal met andere honden en met mensen. We hebben de basis training ingezet en het is natuurlijk belangrijk dat dit wordt doorgezet.

Odin is gewend aan een bench, is zindelijk en loopt netjes aan de lijn. Gewoon een leuke pup/puber waar je enorm veel plezier van gaat hebben.
Odin is niet geschikt voor werk sport en daarom zoeken we voor hem een huisje waar er wel recreatief met hem gesport en gewerkt word.

Omdat wij niet willen dat er gefokt wordt met onze honden dient Odin op de leeftijd van 1 jaar verplicht gecastreerd te worden zoals elke hond die bij ons vandaan komt en dat staat ook in het contract wat er bij zijn aankoop getekend wordt. Indien gewenst wordt hij uiteraard op onze kosten nog geröntgend, dit gelieve voor of bij aankoop aan te geven.

Op zoek naar een lieve, sociale enthousiaste, vrolijke, speelse Duitse herder reu? Bel dan snel voor een afspraak. 0647559799
Omdat de moeder inmiddels al een nieuw huisje heeft is zij niet meer op de Pannehoeve aanwezig, uiteraard hebben we wel foto’s van haar en als alle kindertjes van haar een eigen thuis hebben organiseren we een meeting zodat iedereen de moeder een keertje kan ontmoeten en horen van haar eigenaars hoe geweldig ze is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *