Dorito GERESERVEERD

 

Naam: Dorito
Geboortedatum: augustus 2017
Ras: Kruising
Geslacht: Reu
Contact: 0647559799
Adoptieprijs: € 295

Kan met kinderen: ja, vanaf 12 jaar.
Kan met andere honden: Ja
Kan met katten: onbekend
Kan mee in de auto: ja
Kan alleen thuis blijven: ja korte tijd

Dorito zit inmiddels in een opvanggezin waar hij het enorm goed doet. Hij trekt wel meer naar het bazinnetje dan naar het baasje maar hij vindt het allemaal even gezellig.
Het opvanggezin waar hij verblijft is fanatiek en enthousiast in het reddingshonden gebeuren en daar traint Dorito op dit moment ook lekker in mee, het zou voor hem natuurlijk fantastisch zijn als zijn nieuwe baasje daar mee door zou willen gaan.
Hij zit in een opvanggezin met nog 1 andere hond, een konijn, en schildpadden, het konijn gaat prima maar als deze gaat rennen dan wordt het wel een leuk spelletje. Zo ook met katten, hij is met katten in aanraking geweest, een flinke dominante kat en die liet hij lekker met rust maar hoe het gaat met katten die wat angstig zijn en gaan rennen is nog wel even de vraag.
Bij het opvanggezin loopt hij ook lekker los en luistert hij goed, komt ook heel snel weer terug als hij geroepen wordt.
Het is een hondje die zijn baasje aanbid en dat is natuurlijk enerzijds geweldig, anderszijds is het wel zaak te blijven beseffen dat je een hond hebt en geen kind en dat hij gewoon honds opgevoed moet worden verder om problemen voor te blijven.

Op zoek naar een leuke gezinshond en hebben jullie een gezin met wat oudere kinderen (boven de 8 jaar), dan heb je aan Dorito echt een superleuke hond.
Bel snel voor een afspraak 0647559799

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *