Dexter

 

Naam: Dexter
Geboortedatum: augustus 2017
Geslacht: reu
Gecastreerd: nee
Ras: onherleidbaar, middelgroot, kort gladharig
Herkomst:Spanje
Schofthoogte: 50 cm
Gewend aan een bench: ja
Contact: 0647559799
Prijs: € 295
Bijzonderheden: Puber, gaat baasje uitproberen. Al heel veel geleerd, zit, af, blijf, netjes aan de lijn lopen. In nieuwe omstandigheden soms nog wat onzeker.

Kan met kinderen: boven de 12 jaar ivm onzekerheid
Kan met andere honden: ja
Kan met katten: onbekend
Kan met andere dieren: onbekend
Kan mee in de auto: ja
Kan alleen thuis blijven: ja korte tijd

Gedrag aan de lijn: Loopt netjes mee aan de lijn, is geleerd ook te kijken naar de baas en wordt daarvoor beloond zodat hij ook regelmatig contact maakt met de baas

Gedrag in huis: Rustig, ligt graag lekker zacht op een kussen of een kleed. Is uiteraard nog een jonge hond dus heeft nog behoorlijk wat energie maar als dit eruit is is het in huis een rustige en relaxte hond.

-puntjes: * puber dus oren lijken af en toe niet te werken
*  beetje onzeker
*  moet nog veel leren
*  is gek van eten tot in het vervelende toe

+puntjes: * kan al heel veel commando’s (zit, af, naast, blijf, volg)
*  Is enorm baasgericht en leert daardoor heel snel.
*  Loopt netjes aan de lijn en let goed op de baas
*  Zindelijk
*  Is bench gewend
*  Enorm aanhankelijk en enorme knuffelhond

Dexter is een geweldige hond voor mensen die energie willen stoppen in een hond. Hij is het zeker waard. Hij loop hier tussen een behoorlijke groep honden en is dus goed gesocialiseerd met andere honden. Er komen hier heel regelmatig mensen over de vloer en ook dat is hij dus goed gewend. Het is een hond die graag bij je is maar als hij even niet bij je kan is dat ook prima voor hem.
Hij vindt het enorm leuk om dingen met je te doen maar het is geen hond die continu bezig gehouden moet worden, hij kan ook heerlijk in het zonnetje liggen en genieten, of zichzelf bezig houden met een flos of een speeltje.
Trainen met snoepjes vindt hij helemaal het einde en hij wil daar ook heel graag voor werken dus hij leert enorm snel.
Hij is overal al mee naar toe geweest, op visite, naar het strand (hij vindt het water nog wel spannend), het bos, de stad etc. Op vreemd terrein trekt hij wel wat meer aan de lijn omdat hij dingen wil ontdekken maar hij is goed corrigeerbaar daarin, en je kunt zijn aandacht snel weer terug krijgen.
Dexter is als je op zoek bent naar een maatje echt de perfecte hond, uiteraard is het geen kant en klare hond maar de basis zit er al wel een heel eind in. Daarnaast is het een hond die enorm graag knuffelt en voor zijn baasje door het vuur gaat.
Meer info gewoon snel bellen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *