Gala gereserveerd

 

Naam: Gala
Geboortedatum: 10-2016
Ras: kruising
Geslacht: Teef
Contact: 0647559799
Adoptieprijs: € 295
Kan met kinderen: ja
Kan met andere honden: Ja
Kan met katten: onbekend
Kan mee in de auto: ja
Kan alleen thuis blijven: Ja

Gala is een lief, klein tot middelmaat teefje. Door omstandigheden is zij terug gekomen op de Pannehoeve enige tijd geleden en hebben wij haar eerst eens geobserveerd. Wij Zijn tot de conclusie gekomen dat dit gewoon een hele leuke, vrije spring in het veld is.

Ze is sociaal, vriendelijk en kan met andere honden over weg. Ze is speels en nog een jonge hond. De is gek op knuffels en aandacht. Ze kent de basis commando’s zoals zit, af, blijven en kan netjes aan de lijn lopen. Ze slaapt in de bench zonder problemen en is keurig zindelijk. Ze kan bij kinderen en andere honden in een huisje geplaatst worden. Ze vind het leuk om nieuwe dingen te leren en is ook goed trainbaar.

Wie o wie geeft haar het leuke huisje wat ze zo verdient? Bel snel voor een kennismaking naar 0647559799.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *