Sientje GERESERVEERD

 

 

Naam: Sientje
Geboortedatum: 29-7-2011
Ras: Breton
Geslacht: Teef
Contact: 0647559799
Adoptieprijs: € 150
Kan met kinderen: ja
Kan met andere honden: Ja
Kan met katten: onbekend
Kan mee in de auto: ja
Kan alleen thuis blijven: Ja

Sientje is bij ons gekomen in 2016, samen met haar zusje Marietje. Sientje is geadopteerd maar helaas heeft het huidige baasje niet meer genoeg tijd. Sientje is een vrolijke noot en zeer sociaal. Ze is gek op knuffels en aandacht. Ze heeft een raar loopje en daarom hebben wij haar laten rontgenen in 2016. Er is niets gevonden behalve dat Sientje O-benen heeft.

Sientje is gered uit de hel van Cuenca, een asiel waar het bar en bar slecht is. Echter is ze hardstikke leuk opgedroogd. Ze heeft geen gedragsproblemen of angsten. Wel heeft zoals een echte breton dit betaamt jacht, wat inhoud dat Sientje niet los kan lopen. Ze loopt wel netjes aan de lijn en kent ook wat basis commando’s. Deze lieve kroelkip mag bij haar huidige baasje blijven tot we een geschikte baas voor haar hebben gevonden en verblijft dus in Zierikzee.

Wil jij een lieve dame in huis die met kinderen kan? Die gek is op aandacht en verzot op knuffelen? Bel dan snel naar 0647559799.

filmpje van Sientje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *