Luxor GERESERVEERD

Naam: Luxor
Geboortedatum: 31-8-2014
Ras: Kruising
Geslacht: Reu (gecastreerd)
Contact: 0647559799
Adoptieprijs: € 295
Kan met kinderen: ja
Kan met andere honden: Ja
Kan met katten: onbekend
Kan mee in de auto: ja
Kan alleen thuis blijven: nee moet aan gewerkt worden.

Luxor zit nu in een gezin met 3 opgroeiende kinderen, waardoor er altijd iemand thuis is. Hierdoor is het alleen zijn helaas afgeleerd. Dit zal dus weer opnieuw aangeleerd moeten worden.  Omdat Luxor het lastig vond alleen te zijn in huis, hebben zijn baasjes er een tweede hond bijgenomen.  Hierdoor blaft hij dus niet meer in huis, dus wanneer er een andere hond in huis is, zijn er geen problemen.

Verder is deze schat een middelmaatje, ongeveer 20 Kg, wat graag voor de kachel ligt. Hij is graag bij zijn mensen en heel sociaal. Een lange wandeling vindt hij natuurlijk geweldig. Hij slaapt in de bench in huis. Hij trekt niet aan de lijn en kan netjes naast lopen. Hij slaat niet aan wanneer er iemand aan huis komt, dus is niet waaks.  In huis is hij sociaal naar mens en dier en wil van iedereen aandacht en heel graag spelen.

Katten, kippen en andere dieren zijn geen optie met Luxor. Hij jaagt erop of begrijpt ze niet. Wanneer je bijvoorbeeld konijnen in een hok hebt is dit geen probleem, maar je kan Luxor niet alleen laten met het konijn, wanneer deze los is. Hij kan los lopen voor hem bekende plaatsen. Als hij de omgeving niet kent, gaat hij er van door en duurt het even voor hij terug komt. Wanneer hij de omgeving wel kent, kan hij los lopen.

Wie o wie kan Luxor een leuk huisje bieden? Gaat lekker met hem op pad en leert hem nog wat leuke en nieuwe dingen bij? Bel snel naar 0647559799

 

 

De rest volgt snel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *