Diesel

Naam: Diesel
Geboortedatum: 5-1-2016
Ras: kruising
Geslacht: reu
Contact: 0647559799
Adoptieprijs: € 295
Kan met kinderen: ja
Kan met andere honden: Ja
Kan met katten: onbekend
Kan mee in de auto: ja
Kan alleen thuis blijven: Ja voor korte tijd

Joe is een kind van Liesje, een hond die wij vanuit Spanje hebben meegenomen. Liesje in in Januari 2016 bevallen van een gezond nest pups bij een opvanggezin, waar Diesel (voorheen Joe) een pup van is.

Echter zoeken wij voor hem een nieuw thuis. Door prive omstandigheden is de zorg voor hem teveel en er is spanning in huis. Dit maakt dat Diesel probeert de overhand te nemen in huis. Hij weet niet goed waar hij aan toe is en dit kan hem ook onzeker maken.

Hij is een prachtige grote reu die het meest op een Mechelse Herder lijkt. Door de prive omstandigheden valt hij uit naar de honden die op dit moment in huis zijn. Ook valt hij uit op straat naar andere honden en vertoont hij onzeker gedrag. Overigens is hij wel sociaal naar mensen en vertoont hij dit gedrag niet., ook niet naar vreemden mensen. Wel valt hij uit naar auto’s sinds kort, dit kan echter ook door de situatie in huis komen.

De verwachting is dat wanneer Diesel een stabiel huis heeft met duidelijke leiding, dit goed te reguleren is en op te lossen. Zolang je duidelijk tegen hem bent en hem vertelt wat er wel en niet mag, hem duidelijke regels biedt, is hij een leuke hond. Hij vind een balletje leuk, maar als hij op dit moment mag kiezen, kiest hij toch het uitvallen naar honden of auto’s. Hij zoekt dus een stevige baas die niet schrikt van zijn gedrag en wel met hem aan de slag wil gaan. Diesel verblijft bij zijn baasjes tot er een nieuwe, geschikte baas voor hem gevonden is.

Wie durft er met hem aan de slag en geeft hem een een kans? Bel snel naar 0647559799.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *