Vica GERESERVEERD

Naam: Vica (betekend het leven in het hongaars)
Geboortedatum: 5-12-2017
Geslacht: teefje
ras: kruising pulli (grootte van een poedel)
herkomst: Hongarije (gevonden)
Prijs: € 295
contact: 0647559799
kan met kinderen: ja
kan met andere honden: ja
Kan met andere dieren: ja
Kan mee in de auto: onbekend
Kan alleen thuis blijven: moet nog geleerd worden

Vica is inmiddels in Nederland en verblijft in een opvanggezin. Het is een klein meisje dat nog veel wil en kan leren. Het is nog een echte pup. We is ze al bekend met de clicker en dit is natuurlijk fijn voor haar nieuwe baasje die met haar wil gaan clickeren.

Vica is geen bange pup, maar wil wel alles op haar tempo ontdekken. Ze heeft even tijd nodig om te ontdooien. Momenteel verblijft ze in een opvang gezin waar ook katten aanwezig zijn en dit is geen probleem. Via weegt nu rond de 4 KG en zal ongeveer 10 KG worden. Natuurlijk moet ze alles nog leren, dus samen naar hondenschool is gewenst.

Wie gaat er met dit lieve meisje aan de slag en geeft haar een gouden thuis?
Bel snel naar 0647559799.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *