Palika GERESERVEERD

  

Naam: Palika (betekend “klein” in het Hongaars)
Geboortedatum: 5-12-2017
Geslacht: teefje
ras: kruising pulli (grootte van een poedel)
herkomst: Hongarije (gevonden)
Prijs: € 295
contact: 0647559799
kan met kinderen: ja
kan met andere honden: ja
Kan met andere dieren: ja
Kan mee in de auto: onbekend
Kan alleen thuis blijven: moet nog geleerd worden

Palika is een heel klein meisje van 3,5 KG. Ze woont in een opvang gezin war ze al heel snel leert. Deze kleine dame is de clicker al aangeleerd wat voor de nieuwe baasjes heel fijn is. Ze is gewend aan de bench, zindelijk en ook het lopen aan de riem gaat al goed.

Palika woont nu ook bij kinderen en andere honden. Dit vind Palika erg leuk dus een huisje met kinderen of andere honden zou helemaal geweldig zijn. Dit meisje moet nog wel alles leren aan basis commando’s. Maar er is natuurlijk niets leukers dan dit te doen met haar nieuwe baasjes of baasjes.

Wie geeft dit kleine meisje een warme mand en gaat lekker met haar de wereld verkennen, knuffelen en naar een leuke hondenschool?Bel snel voor een kennismakingsafspraak naar 0647559799 en wie weet woont Palika straks bij jou .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *