Oakley

Naam: Oakley
Geboortedatum: 13-10-2017
Afkomstig uit: Nederland
Geslacht: Teef
Ras: Duitse Herder
Contact: 0647559799
Adoptieprijs: €1225,- incl sterilisatie
Kan met katten: onbekend
Kan met andere honden: Ja
Kan met andere dieren: Ja
Kan alleen thuis blijven: korte tijd (nog in training)
Kan mee in de auto: ja

Chica is hier zwanger binnen gekomen en is op 13 oktober bevallen van 7 pups. 6 Teefjes en 1 reu. Zowel moeder als vader zijn ras zuivere Duitse Herders. Er is echter geen stamboom bij de pups. Oakley is als 5e op rij geboren. Moeder Chica heeft ze keurig opgevoed en ze hebben alles van moeder meegekregen wat nodig is.

Oakley is niet geschikt voor werk sport en daarom zoeken we voor haar huisje waar er wel recreatief met haar gesport en gewerkt word. Deze prachtige dame is flink van formaat. Ze is dol op snoepjes en aandacht. Ook samen rellen met haar broer en zussen is een van haar favoriete bezigheden.

’s Nachts slaapt Oakley alleen in de bench zonder te janken of te blaffen. Ze loopt al lekker mee aan de lijn en de eerste basistrainingen heeft ze ook al gehad. Er is natuurlijk nog wel veel meer wat deze dame kan en moet leren. Het volgen van cursus is dan ook verplicht.

Oakley dient verplicht gesteriliseerd te worden op de leeftijd van 1 jaar bij onze dierenarts. Dit dient vooraf, bij de adoptie van Oakley betaald worden.

Denk jij het geschikte baasje te zijn voor Oakley en zoek je een leuke pup om recreatief mee te werken of te sporten, stuur dan een mail of bel.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *