Boris GERESERVEERD

Naam: Boris
Geboortedatum: 5-9-2016
Afkomstig uit: Spanje
Geslacht: reu
Ras: Kruising (groot 65 cm)
Contact: 0647559799
Adoptieprijs: € 295
Kan met katten: onbekend
Kan met andere honden: Ja
Kan met andere dieren: ja
Kan alleen thuis blijven: korte tijd (nog in training)
Kan mee in de auto: ja

Boris is afkomstig van een particulier die afstand gedaan heeft van Boris.

Boris is een ongecastreerde reu van ongeveer anderhalf jaar oud. Hij is inmiddels super getraind door zijn vorige baasje en hij kan dus ook al heel veel en kent al heel veel commando’s. Naast de basis commando’s en het netjes aan de lijn lopen kan Boris zich bijvoorbeeld ook op commando’s uitschudden. Wat wel super handig is als je vanuit het water weer terug gaat naar de auto.  Het enige wat hij bij zijn vorige gezin niet kon was alleen blijven en dat is de reden dat ze hem hebben afgestaan. Uiteraard zijn wij hier met hem aan de slag en er zit zeker al verbetering in.

Deze knappe verschijning is waarschijnlijk een kruising van een bouvier met een ander ras. Hij heeft dan ook een zeer sociaal karakter en is gek op menselijke aandacht en knuffels. Andere honden zijn voor hem ook geen enkel probleem.

Jagen doet hij niet, tenzij er andere honden gaan jagen, dan rent hij gewoon mee. Hij heeft echt geen idee wat die hond dan gaat doen, maar hij hobbelt er lekker achter aan. Als je hem roept komt hij wel netjes terug. Gehoorzaamheidstrainingen en funtraining zijn echt zijn ding. Hij heeft geen voorkeur voor een echte sport maar heerlijk samen bezig zijn is wel echt een favoriete bezigheid. Ook samen knuffelen of relaxen is een van zijn hobby’s.

Wie wil er met Boris samen op pad, wandelen, trainen en natuurlijk lekker knuffelen?Ben jij zijn perfecte baas of baasjes, bel dan snel naar 0647559799 en maak een kennismakingsafspraak.

Please follow and like us:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *