Dorito

Naam: Dorito
Geboortedatum: augustus 2017
Ras: Kruising
Geslacht: Reu
Contact: 0647559799
Adoptieprijs: € 295

Kan met kinderen: ja, vanaf 12 jaar. 
Kan met andere honden: Ja
Kan met katten: onbekend
Kan mee in de auto: ja
Kan alleen thuis blijven: ja korte tijd

Dorito is dus de broer van Dexter, die ook nog steeds geen eigen huisje heeft gevonden. Dorito is de durfal van de twee en neemt het voortouw.

Dorito is ook nog een leuke jonge hond die zijn maximale hoogte behaald heeft en enkel wat breder zal worden. Om en nabij de 25 KG zal het eind gewicht worden van deze lieve jongen. Deze knapperd is gek op snoepjes en daardoor ook goed trainbaar. Hij vind het super leuk om samen bezig te zijn en houd ook enorm van knuffelen en aandacht. Dorito is in nieuwe situaties onzeker en daarom plaatsen we hem niet bij kinderen onder de 12 jaar. Jonge kinderen zijn onvoorspelbaar en dat vind deze vent dus spannend.

Hij leert bij ons netjes aan de lijn lopen en ook al een aantal basis commando’s. Ook slaapt hij in de nachten in de bench en is hij zindelijk. Wie wil er samen met met Dorito aan de slag en gaat lekker met hem trainen, wandelen en natuurlijk knuffelen?

Meer info: 0647559799
Meer foto’s: klik hier

Filmpje klik hier

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *